50 kroner fra hver solgte tapetrull av designet Bloom går uavkortet til Kreftoreningen i forbindelse med årets Rosa sløyfe-aksjon. Foto: Produsenten/ANB

Rosa tapet mot brystkreft

I høst kan du støtte Rosa sløyfe-aksjonen ved å kjøpe et tapet.
Publisert 28.09.2011 kl. 10:59 Oppdatert 28.09.2011 kl. 10:59

Tips en venn på e-post:Tips: Som et flott supplement til tapetet har vi valgt ut de to feminine fargene Daisy og Lilly, som får Bloom til å blomstre enda mer på veggen. Foto: Produsenten/ANB
Tips: Mal en vegg ved siden av tapetet, gulvet eller kanskje en ramme, som får Bloom til å springe ut av veggen. Foto: Produsenten/ANB

[ifi.no] Fiona Walldesign har tatt frem en frodig design, Bloom, i anledning årets innsamling. Kreftforeningen får uavkortet 50 kroner for hver solgte tapetrull.

Hvert år får nærmere 2.800 kvinner i Norge diagnosen brystkreft. For å øke kunnskapen om brystkreft arrangeres Rosa sløyfe-aksjonen i oktober hvert år.

I år samler aksjonen inn penger til Kreftforeningen og Foreningen for brystkreftopererte, for 13. år på rad.


Tapetser med støtte

Til støtte for aksjonen har Fiona tatt fram et spesielt tapet, med en rosa blomsterdesign. 50 kroner fra salget av hver tapetrull går uavkortet til aksjonen.

– Vi er stolt over kunne bidra til støtte for kampanjen, den fortjener masser av støtte, sier Lone Bjørslev Kisbye, PR-ansvarlig i morselskapet Flügger A/S.

Bloom kan samles i større eller mindre buketter på en enkelt vegg, i et skap eller i hele rommet, eller hvorfor ikke kjøpe en tapetrull til å bruke som gavepapir!

Lurer du på noe om oppussing? Våre eksperter svarer deg her.


Håndtegnet design

Rosa sløyfe-tapetet heter Bloom, og motivet består av store, vakkert tegnede peoner i nydelige rosa, nærmest akvarell-lignende farger. Bloom vil lyse opp ethvert rom med sin overflod av lyserød glede, mener Lone Bjørslev Kisbye.

– Peonen har vi valgt fordi den med sin spinkle stilk og enorme blomsterkrone symboliserer styrke, sier hun.

Mønsteret er håndtegnet av Fionas egne designere, og finnes bare i én design, og i én fargekonstellasjon. (ANB)

Denne artikkelen er levert av Informasjonskontoret for farge og interiør (IFI).

På forsiden nå