...
Pizza kan fint stekes på grillen. Arve Larsen anbefaler da å bruke en god pizzastein. På denne måten fungerer grillen nærmest som en italiensk steinovn. Foto: Bjorn Tore Ness/Namdalsavisa

Piff opp grillfesten

Namsos (ANB): Lei av den samme gamle flintsteika, pølsene og potetsalat på boks? Her er noen tips som får grillstemningen til å stige et par hakk.

Publisert 26.05.2012 kl 15:44 Oppdatert 26.05.2012 kl 16:03

Tips en venn på e-post:





[NAMDALSAVISA] For grillentusiast Arve Larsen fra Namsos varer grillsesongen hele året.

– Jeg bruker grillen året rundt, også på vinteren. I gjennomsnitt griller jeg tre-fire ganger i uka, sier han.

Grillhuset i Breivika er hans kjøkken og tempel. Her står de to svære gassgrillene nærmest konstant på. Ikke så rart at han fyller gassflasker to–tre ganger i uka.

– Jeg har ordnet meg med spesialavtale, smiler han lurt i barten.

Alt smaker bedre grillet, hevder han. Så lenge det er mat, kan det meste slenges på rista. Ikke bare kjøtt og fisk.

– Grillen kan fint brukes til baking og til å lage desserter, sier Larsen.

Les hele saken og få flere grilltips på Namdalsavisa.no