Pizza kan fint stekes på grillen. Arve Larsen anbefaler da å bruke en god pizzastein. På denne måten fungerer grillen nærmest som en italiensk steinovn. Foto: Bjorn Tore Ness/Namdalsavisa

Piff opp grillfesten

Lei av den samme gamle flintsteika, pølsene og potetsalat på boks? Her er noen tips som får grillstemningen til å stige et par hakk.
Publisert 26.05.2012 kl 15:44 Oppdatert 26.05.2012 kl 16:03

Tips en venn på e-post:



Lokale meglere

[NAMDALSAVISA] For grillentusiast Arve Larsen fra Namsos varer grillsesongen hele året.

– Jeg bruker grillen året rundt, også på vinteren. I gjennomsnitt griller jeg tre-fire ganger i uka, sier han.

Grillhuset i Breivika er hans kjøkken og tempel. Her står de to svære gassgrillene nærmest konstant på. Ikke så rart at han fyller gassflasker to–tre ganger i uka.

– Jeg har ordnet meg med spesialavtale, smiler han lurt i barten.

Alt smaker bedre grillet, hevder han. Så lenge det er mat, kan det meste slenges på rista. Ikke bare kjøtt og fisk.

– Grillen kan fint brukes til baking og til å lage desserter, sier Larsen.

Les hele saken og få flere grilltips på Namdalsavisa.no

På forsiden nå


Slik går oppussingen av byens verste skoler

Hele åtte av byggeprosjektene er utsatt, mens fem av skolene er i rute. Sjekk hvor langt de har kommet med skolen din.