...
Stensund ble sist sett da han forliot en fest i nærheten av Rådhusplassen i Oslo. Foto: Wikimedia Commons, under Creative Commons-lisens

Bergenser savnet i Oslo

Ble sist sett natt til lørdag da han forlot en fest.

Publisert 08.05.2012 kl 12:02 Oppdatert 08.05.2012 kl 13:46

Tips en venn på e-post:


...
Bergenseren Arild Stensund (41) er meldt savnet av familien sin. Foto: Privat

Mandag ettermiddag ble Arild Stensund (41) meldt savnet av sin familie, skriver Nettavisen.

Stensund ble sist observert natt til lørdag da han forlot en fest ved Rådhusplassen i Oslo. Han skal så ha gått i retning Rosenkrantzgate mot Tinghuset.

– Flere av oss har reist fra Bergen til Oslo for å lete etter ham i dag. Vi er helt fortvilet og ønsker at alle tips som kan gjøre at vi finner vår kjære onkel, gis til politiet, forteller savnedes niese til Nettavisen.

Til BA.no forteller hun at Stensund er bergenser, men at han har bodd i Oslo de siste årene.

SJEKKER OVERVÅKINGSVIDEOER

Familien nekter å gi opp håpet om å finne Stensund i god behold. Deres private initiativ skjer i fullt samråd med politiet:

– Vi undersøker bredt. Vi arbeider med å gjennomgå overvåkningsvideoer fra området, og vi undersøker bruk av mobiltelefon og kredittkort, sier vaktleder ved Oslo politidistrikt, Jon Rune Lande, til Nettavisen.

Det er «savnetgruppen» i politiet som arbeider med saken.

Niesen sier til BA.no at familiemedlemmer skal ha et møte med oslopolitiet klokken 12 tirsdag.

ETTERLYSES PÅ FACEBOOK

Familien har opprettet en egen gruppe på Facebook som heter «Savnet!!!!!

«Arild Stensund ble sist observert kl kvart i tre natt til lørdag da han forlot en fest ved Rådhusplassen,i retning Rosenkrantzgaten. Han hadde på seg lyseblå skjorte og mørk bukse. Kan du ha sett ham? Kontakt politiet i Oslo eller meg på pm eller på tlf 97 092 347, natt eller dag!!! Han er savnet, all info tas i mot med takk!»

Gruppen har mer enn 1000 medlemmer tirsdag ettermiddag.

Har du tips i saken, kontakt politiet på telefon 02800.

På forsiden nå


...

Her renner pengene ut

Fra 2006 til 2014 har byggeprisen på fire avløpsrenseanlegg i Bergen kommune økt fra 465 millioner kroner til 1,5 milliarder kroner.

...

Mener byrådet har skjult tall

Avløpsgebyrene blir over doblet i perioden 2008 til 2019. Miljøpartiet De Grønne mener at byrådet ikke har informert bystyret om overskridelsene og forsinkelsene.

Jegere gikk seg vill i fjellet

Redningsaksjon avblåst.

...

– Det så ikke helt trygt ut

Matias Solberg reagerte da han så hengeren kjørende i Arna onsdag ettermiddag. Baderomsinnredning som veltet inne i en henger fikk bilister til å sperre opp øynene.