...
Foto: Kiwi

– Har dere marinert kalkun laget av svin i Middelhavet, Kiwi?

Nokså spesielt helgetilbud fra matvarekjeden.

Linn Gjerstad
Linn Gjerstad Profil E-post
Publisert 07.02.2014 kl 11:31 Oppdatert 07.02.2014 kl 12:42

Tips en venn på e-post:



Både på sin egen nettside og i diverse annonser frister Kiwi med kalkun laget av svin. En rekke lesere har kontaktet BA. De er spent på hvordan dette smaker.

– Ha-ha-ha, det er det mange her som er også som lurer på, ler pressekontakt i Kiwi, Kristine Arvin, når BA ringer.

– Her har det gått bittelitt kjapt. Kanskje litt for kjapt, legger hun til.

– Er dette en PR-jippo, eller?

– Nei, det er det ikke. Vi har bare gjort en tabbe, sier Arvin.

– I annonsen går det også frem at kalkunen av svin er marinert i Middelhavet?

– Den har en smak av Middelhavet.

– Fordi den er marinert der?

– Nei, altså, den er marinert i middelhavsurter og -krydder, sier Arvin.

– Så dere har ikke marinert svinekalkunen i Middelhavet?

– Nei, det er det hundrede prosent sikkert at vi ikke har, understreker Arvin og ler.

Ifølge Kiwi er middelhavsmarinert kalkunfilet av svin en deilig rett med mye smak. Matvarekjeden anbefaler å servere den med cherrytomater, kapers og oliven.

Du finner hele oppskriften her.

På forsiden nå


...

Har ventet på bagasjen i fem dager - SAS aner ikke hvor den er

SAS vet ikke hvor de er, hvor mange som mangler, når de kommer frem eller hvorfor de ikke er kommet frem.

Gråt da hans norske pappa dro

Ibrahima Dramé knyttet tette bånd til tidligere Brann-leder.

...

Nå snur været - finn frem paraplyene

Fra i morgen kan vi vente regn, men ifølge meteorologen er den ingen grunn til å fortvile.

Varm - varmere - Bergen! BA-journalist Eirik Langeland Fjeld prøver å kjøle seg ned.

Varm bileiers bekjennelse

Om ettermiddagen, etter jobb, prøver jeg å spise litt. Det blir kald frukt til middag i dag også. Jeg går ut og setter meg i bilen utenfor huset.