...
Bonnie Tyler skal prepresentere England i MGP. Her fra en konsert med Matt Petrin i 2006. Foto: Veridiana/ANB

Bonnie synger for England

Bonnie Tyler blir Storbritannias representant under Melodi Grand Prix i Malmö.

Publisert 07.03.2013 kl 11:34 Oppdatert 07.03.2013 kl 11:41

Tips en venn på e-post:Den walisiske artisten skal synge powerballeden «Belive In Me».

Det blir andre året på rad at britene sender en rutinert artist som har sine største hiter datert noen år tilbake i tid. I fjor var det Engelbert Humperdinck som kjempet for England, men uten den store suksessen. Han havnet på nest siste plass.

61-årige Bonnie Tyler slo igjennom på midten av 70-tallet, og hun har hatt store hiter som «It's A Heartache», «Lost in France» og «Total Eclipse of the Heart».

Storbritannia gjennomførte i år ingen egen Melodi Grand Prix. I stedet var det BBC som sto for utvelgelsen av landets representant i år.

Bonnie Tyler blir ikke den eneste internasjonalt kjente stjernen når finalen skal i gang i Malmö i mai. Det er fra før kjent at rockeartisten Anouk stiller for Nederland, mens eurodisko-gruppa Cascada skal representere Tyskland. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

– Skulle gjerne gjort noe lignende

Mens noen naboer raser, er det enkelte som jubler etter at Henny Arling malte huset sitt i Steinkjellerkroken knall rosa.

...

Bilist stakk av etter uhell i stjålet gartnerbil

Politiet mistenker at en tidligere gartner-ansatt rappet bilen. Bilen er funnet, men politiet var noen minutter for seine til å fakke tyven.

...

Blodet fløt om bord i båt ved Bryggen: Jurist tiltalt for vold med vinflaske

Krangel om bord i lystbåter ved Bryggen i Bergen endte med arrest og legevaktbesøk etter 17. mai-feiringen. Nå er en profilert jurist tiltalt for vold med vinflaske.

...

Utsatte køprising: – Skammelig!

Høyre og Frp stoppet forslaget om køprising i bystyret. – Skammelig, sier Geir Dale i Ap.