Haoko Tveitt melder seg ut av Frp

– Jeg melder meg ut av partiet i ren protest mot angrepene på Vidar Kleppe. Flere vil melde seg ut dersom Kleppe blir suspendert, og Hordaland Frp kommer til å rakne helt, sier opprørsleder i Hordaland Frp, Haoko Tveitt.
Siri Haave Høstmælingen
Publisert 28.02.2001 kl 17:52 Oppdatert 24.12.2002 kl 06:17

Tips en venn på e-post:Haoko Tveitt reagerer kraftig på hvordan Carl I. Hagen og stortingsgruppen til Frp har behandlet Vidar Kleppe. Nå går han til det drastiske skritt å melde seg ut.

– Dette er en ren protest mot angrepene på Kleppe, og den eneste måten å gi uttrykk for avskyen for Fremskrittspartiet, sier Tveitt til BA.no.

Han dro ens ærend til Bergen onsdag for å melde seg ut – men møtte stengte dører på kontoret.
Likevel regner hans seg ikke lenger som medlem av Frp – og har oppfordret andre opprørere til å melde seg ut av partiet.

– Det kommer nok en lang liste med utmeldinger hvis Kleppe blir ekskludert. Hordaland Frp kommer til å rakne helt, sier Tveitt.

– Er partiledelsen klar over konsekvensene av å suspendere Vidar Kleppe?

– Over hodet ikke. De kjører på som en hest med skylapper.

Haoko Tveitt var ikke kjent med at Terje Søviknes samme dag gikk ut og sa han ville fortsette som ordfører i Os.

– Å jaså, han fortsetter? Hadde jeg vært i hans sko – eller underbukser – ville hold jeg holdt en lav profil. Det er klart at mannen er særdeles ambisiøs, men jeg synes det er rart han får den partistøtten han nå gjør, mens Kleppe blir frosset ut av partiet.

– Men det er viktig å understreke at dette såkalte opprøret ikke har noe med Søviknes-saken å gjøre. Vi ønsker bare å kunne gjennomføre et demokratisk valg til høsten, sier Tveitt.

På forsiden nå


...

Synnøve har innredet hele huset med antikviteter

– Jeg har alltid radaren ute og ser potensielle skatter over alt. Dessverre har jeg ikke plass til alt jeg kjøper med meg hjem.

...

Boligshoppere laget totalt trafikk-kaos i Åsane

Tips oss: Telefon: 800 33 044 MMS: BAfoto til 2229 E-post: tips@ba.no
Send inn video.

Boligmessen i Vestlandshallen og lørdagshandling på Ikea er trolig grunnen til at det oppsto lange køer i Åsane lørdag ettermiddag.

...

Frister med enorme luksusbadekar på boligmesse

Maurits håper å få solgt noen av sine luksuriøse boblebad på helgens boligmesse.

...

Brun tok VM-bronse

Bergenseren Kristoffer Brun (26) og makker Are Strandli (26) tok bronse i lettvekt dobbeltsculler under VM i roing