– 20 drept i kamper

Egyptiske bakkestyrker og kampfly angrep opprørere på Sinai-halvøya natt til søndag. 20 opprørere er blitt drept, ifølge militæret i landet.

Publisert 08.08.2012 kl 08:08 Oppdatert 08.08.2012 kl 08:09

Tips en venn på e-post:


...
Tirsdag kveld var det skuddvekslinger mellom opprørere og egyptiske sikkerhetsstyrker blant annet i byen al-Arish. Det er uklart hvor mange som ble såret her. Dette bildet er fra tidligere kamper i Egypt. Foto: AP video

Regjeringsstyrkene iverksatte operasjonen etter at væpnede menn angrep veisperringer og sikkerhetsstyrker flere steder på halvøya.

– Vi har lyktes med å gå inn i landsbyen al-Toumah, hvor vi drepte 20 terrorister og ødela tre pansrede kjøretøyer, sier en kilde i hæren til nyhetsbyrået Reuters.

Tirsdag kveld var det skuddvekslinger mellom opprørere og egyptiske sikkerhetsstyrker blant annet i byen al-Arish. Det er uklart hvor mange som ble såret her.

I helgen ble 16 egyptiske grensevakter drept av opprørere i nærheten av grensa mot Israel på Sinai-halvøya. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Torghandlerne nekter å betale skyhøye fellesutgifter

– Fellesutgiftene for bygget er hinsides all fornuft. Derfor har vi siden 2012 etterlyst detaljert dokumentasjon på hva pengene går til. Det har vi fortsatt ikke fått, sier torghandler Tom Rørnes til BA.

...

Overgrepssiktet 18-åring ble plukket ut i fotokonfrontasjon

Tips oss: Telefon: 800 33 044 MMS: BAfoto til 2229 E-post: tips@ba.no
Send inn video.

En 18 år gammel mann fremstilles fredag formiddag for fengsling. Han ble plukket ut i en fotokonfrontasjon av andre turgåere i Åsane, men nekter enhver befatning med overgrepssaken.

...

Varg Veum havner i fengsel i ny bok

I Gunnar Staalesens kommende bok befinner Varg Veum seg i fengsel. Han er beskyldt for bruk og besittelse av barneporno.

...

Dette vil ikke Molde-treneren svare på

– Jeg har ingen kommentar til det, sier Molde-trener Tor Ole Skullerud.