Potter-kjendis i Bergen

– Du har gjort det kult å være rødtopp

Potter-hysteri på den røde løperen. I Bergen!

Ann Kristin Ødegård
Ann Kristin Ødegård Profil E-post
Nils Olav Sæverås
Nils Olav Sæverås Profil E-post
Publisert 07.03.2012 kl 18:14 Oppdatert 08.03.2012 kl 18:09

Tips en venn på e-post:

«Oh My God! Det er jo virkelig han!», skrek Bergens-fansen av tenåringsjenter da Harry Potter-stjernen Rupert Grint besøkte Bergen.

– Du har gjort det kult å være rødtopp. Pliis, få en autograf, sto det på en av plakatene som jentene hadde tatt med seg.

– Dette et temmelig crazy, innrømmer britiske Rupert Grint selv.

Og han har åtte «Harry Potter»-premierer å sammenligne med.

I MESTE LAGET

Køen av autograf- og MMS-jegere oppførte seg pent helt til bilen med ungdomsstjernen rullet frem foran Magnus Barfot kino. Etter det er det fullt kaos. «Harry Potter»-stjernen, som nå er aktuell med den norske filmen «Into the White», tar seg god tid slik at mange kan få MMS og autograf. Men han synes det er litt i meste laget.

– Jeg har møtt fantastiske fans i løpet av Norgesbesøket, men akkurat nå lager de litt vel mye liv, sier han mens han må presse seg frem.

Da var det litt roligere forhold da BA møtte Rupert Grint på hotellet litt tidligere på dagen. Han er ikke like mye gjøgler som Ron Weasley i det virkelige liv. Og han er ikke lettantennelig og frekk som soldaten i «Into The White».

– Jeg er helt motsatt, faktisk. Tilbakelent og litt reservert. Jeg vet ikke helt hvordan jeg ville reagert i akkurat den situasjonen. Men det var morsomt å spille en som er sånn, mener Rupert Grint.

LIKTE HISTORIEN

Han var opptatt av å finne en film som var litt annerledes enn Harry Potter-filmene, etter at det eventyret var avsluttet. I «Into The White» spiller han en britisk flysoldat som blir skutt ned og strander i en norsk jakthytte med tyske soldater. Grints rolleskikkelse bidrar med mye av humoren i filmen.

– Jeg likte historien, og krigen har alltid interessert meg.

På forsiden nå


...

Mistenker hasjbruk på skoletur

Rektor på Amalie Skram videregående skole slår alarm.

...

Klart flertall for Smith-Sivertsen

Alle i nominasjonskomiteen unntatt én vil heller ha Martin Smith-Sivertsen som Høyres byrådslederkandidat.

Politiet etterlyser vitner etter mulig påkjørsel

...

Mandag ettermiddag ble det funnet en skadet mann ved en rundkjøring i Åsane. Mannen har forklart at han ble påkjørt i av en bilfører som stakk fra stedet, og politiet etterforsker saken.

Øvelse ved Jernbanestasjonen

Politiet har en øvelse ved Jernbanestasjonen i Bergen sentrum tirsdag formiddag.