...
Rune Vandaskog, Matias Tellez, Njål Paulsberg og Pablo Tellez i Young Dreams satt i møter med sitt management MADE i går for å diskutere hva de gjør med torsdagens festivaljobb i Brighton. Foto: ANN KRISTIN ØDEGÅRD

Young Dreams til England

Young Dreams spiller sin første konsert uten savnede Per Kristian Slåttli.

Ørjan Nilsson
Ørjan Nilsson Profil E-post
Publisert 08.05.2012 kl 10:50 Oppdatert 08.05.2012 kl 21:18

Tips en venn på e-post:


...
Per Kristian Slåttli har vært savnet siden forrige mandag. Foto: VIDAR LANGELAND

Torsdag skal bergensbandet Young Dreams spille under prestisjefestivalen The Great Escape i kystbyen Brighton i England.
I forrige uke ble kjent at bandets fiolinist Per Kristian Slåttli har forsvunnet.

BA vet at konserten i Brighton går som planlagt. Det gjør også en konsert dagen etter - i Paris.

VIKTIG UTSTILLINGSVINDU

I går ettermiddag hadde bandets management MADE og Young Dreams-medlemmene et møte for å diskutere hva de gjør med Brighton-konserten på spillestedet Sticky Mikes Frog Bar på torsdag. Der ble de altså enige om å gjennomføre.

The Great Escape har seilt opp som Storbritannias, og kanskje en av Europas viktigste utstillingsvinduer for ny internasjonal musikk innen sitt segment. Bransjearrangementet booker det de selv kaller «export ready bands» og i løpet av de tre maidagene festivalen arrangeres spiller over 300 band konserter fordelt på 30 scener i Brighton.

Av andre norske artister som spiller på festivalen i år er Razika, Jarle Bernhoft og Philco Fiction.

FORTSETTER LETINGEN
De som organiserer letingen ettter Slåttli har byttet tilholdssted fra Café Capello i Marken til Sparebankgaten 2. Ifølge en nettside som er opprettet som infobank for leteaksjonen ble det i går søkt gjennom ubebodde bygg i Bergen. Bergen Aero Klubb har også gjort grovsøk med fly over byen og fortsetter med flysøk i dag.

Det ble også annonsert signalement og bilde av Slåttli på Brann Stadion. I tillegg har det blitt hengt opp plakater i blant annet Bergen sentrum, Damsgård, Fjøsanger, Oslo, Kristiansand, Asker og Bærum.

På forsiden nå


I denne videoen ser du tre gående og en syklist. Klarer du å finne dem?

– Altfor få bruker refleks, og det blir verre og verre.

...

Liverpool videre etter straffedrama

30 skudd måtte til for å avgjøre straffesparkkonkurransen mellom Liverpool og Middlesbrough i ligacupens 3. runde tirsdag. Til slutt kunne Anfield-publikummet juble.

...

Åpner BIFF med «1001 gram»

– Dette er faktisk min aller første hovedrolle, sier skuespiller Ane Dahl Torp.