Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 529750567


Varnish cache server

...
Silje Løvaas er ute av TV 2-konkurransen «The Voice», men det tok ikke lang tid før hun var å høre på radio. Foto: RUNE JOHANSEN

Rett fra «The Voice» til VG-listen

– Jeg ble veldig overrasket, sier Silje Løvaas.

Ann Kristin Ødegård
Ann Kristin Ødegård Profil E-post
Publisert 15.05.2012 kl 17:51 Oppdatert 16.05.2012 kl 12:35

Tips en venn på e-post:Silje Løvaas røk ut av «The Voice» fredag.

To dager senere ble hennes versjon av Adeles «Rolling In The Deep» spilt på P3s VG-lista Topp 40. Albumet fra den første «The Voice»-livesendingen ligger på 26. plass på hitlisten.

– En venninne skrev på Facebook at hun nettopp hadde hørt meg på radio. Jeg ble veldig overrasket, forteller bergenseren.

YOSEF: – SKIFTET NESTEN LEGNING

– Det er veldig gøy. Det betyr at jeg har fått vist meg for veldig mange.

Nå er det matematikk som fyller dagene hennes. Mandag har ingeniørstudenten eksamen. Med seg har hun mange gode minner om «The Voice» og en siste melding fra mentor Yosef.

Han skrev dette om hennes tolkning av George Michael-låten på MadCons twitter-konto: «Kudos til Silje for å steppe så kraftig opp på «Freedom» at jeg nesten skifta legning».

– Det varmet litt ekstra, synes Silje.

– Jeg ser ikke på det som et nederlag å ryke ut når Suzanna, Ida og ikke minst Shaun Bartlett går ut. Det sier jo litt om hvor høyt nivået er nå.

Sangeren lover at dette ikke er det siste vi kommer til å høre av henne.

SPONTAN SKOLEKONSERT

– Jeg skal synge på et par private arrangementer, og er åpen for forespørsler. Og jeg har snakket med Yosef om hva vi kan gjøre videre. Nå skal jeg først gjøre ferdig skolen, understreker Silje.

– Yosef har idéer om folk han vil sette meg i kontakt med. Jeg gleder meg veldig til å prøve å få laget noen skikkelig bra sanger og jobbe med folk som har peiling. Så får vi se om det er noen som liker det og har lyst til å gi det ut.

Midt i eksamensforberedelsene har hun også hatt spontankonsert på Hop ungdomsskole, der en av søstrene er elev og den andre er vikar.

– Det er gøy med litt spontane konserter. Det var mye applaus og jubel, så det var utrolig artig, det, smiler Silje Løvaas.

På forsiden nå


...

Snart er Living historie

Living-butikkene i Åsane og i Laguneparken omprofileres til Skeidar.

...

Henvist til tribunen mot gamleklubben

Anders Fältnäs måtte sitte på tribunen da hans nye lag Bodø slo FyllingenBergen i Framohallen.

...

Store artister gjester Norge første gang under Phonofestivalen

Phonofestivalen får både Neu!s Michael Rother, Woods og Stereolabs Laetitia Sadier til Bergen.

...

Stor interesse for komplett retroleilighet i Skanselien

En original leilighet fra 1961 vekker oppmerksomhet på boligmarkedet i Bergen. – Tapeten har nesten ingen slitasje - alder tatt i betraktning. Dette er ren nostalgi.