Spillsenteret
Et kommersielt samarbeid med Til norsk-tipping.no
ANNONSE
...
Vi tror St Mirren kan sørge for god stemning - både på banen og i lommeboka. Foto: Digitalsport/ANB

Vi stoler på St. Mirren

Sjekk vårt oddstips!

Publisert 06.03.2013 kl 12:17 Oppdatert 06.03.2013 kl 12:17

Tips en venn på e-post:

Langoddsprogrammet onsdag byr blant annet på returmøter i Mesterskapsserien, fotball fra Skottland og fra lavere disvisjoner i England. I tillegg er det en del håndball og en rekke spennende ishockeyobjekter gta norsk ishockey. I natt er det kamper fra NHL.

Midtukekupongen: Får mye å bale med

Gårsdagens tips på Real Madrid gikk inn til 2,25 i odds. Vår innsats var 150 kroner. Dermed satt vi igjen med 33,7,5 kroner på kontoen. I dag prøver vi oss på ishockey og skotsk fotball.

Sparta Sarpsborg - Storhamar Dragons H

Norsk ishockey, sluttspill. Kvartfinale. Kamp 3 av maks 7. Mellom Sparta og Storhamar står det 1–1 i kamper, best av syv. Det spesielle med situasjonen, er at begge lag har vunnet på bortebane. Sparta vant 4-2 på Hamar sist, men i den kampen var hedmarkingene svake.

Dragons-trener Michael Smithurst mener de spilte mjukhockey. Han varsler trøffere hockey foran den andre bortekampen i kvartfinalen i ishockeysluttspillet i Sparta Amfi i kveld. Hamar-laget har ikke vunnet Storhamar hadde sine vinnersjanser mot Sparta hjemme også, med mange sjanser og to stolpeskudd

Storhamar stiller uten en syk Eirik Salsten og Martin Blakseth Huse.

Sparta har hatt overtaket gjennom seriespillet, og vunnet fire av de fem innbyrdes seriekampene. Alle har vært jevne og tette, to av dem avgjort på straffeslag. Til tross for at lagets store stjerne, Henrik Malmström, mangler, skal sarpingene ha mer kvalitet i mannskapet enn Storhamar. Brødrene Shay og Logan Stephenson er viktige for Sparta. Begge er sannsynligvis på isen i kveld.

Før lørdagen seier hadde ikke Storhamar vunnet i Sparta Amfi siden 2009. I helgen ble det seier etter forlengning, i en kamp som var preget av mange utvisninger. Det blir garantert jevnt i Sarpsborg, men jeg har god tro på at sarpingene her.

Jeg satser på at Sparta vinner hjemme i dag. Oddsen er 1,70. De vågale kan prøve seg på ettmålsseier til vertene. Det gir hele 5,90 i odds.

Dundee FC - St. Mirren B

Skotsk, Premier League. Bunnoppgjør i Skottland. Før sesongen overtok Dundee FC plassen til Rangers som ble flyttet til Division 3 grunnet konkurs. Tabelljumboen har ikke holdt nivået i SPL. Dundee har kun tatt 15 poeng på 28 kamper. De er det dårligste hjemmelaget i ligaen. På Dens Park står de med 2-2-9 og 10-25 i målforskjell. De har kun vunnet én av de siste seks kampene sine, og de sliter med å score mål. De har bare scoret 16 mål.

Dundees forsvarsspiller Declan Gallagher er suspendert til kampen mot St Mirren etter at han fikk rødt kort mot St Johnstone i forrige uke. Gary Harkins er tilbake til denne kampen. Men langtidsskadde Stephen O’Donnell (kne), Carl Finnigan (kne), Mark Kerr (kne) og Jamie McCluskey (akilles) er alle ute.

Dundee stiller med denne troppen: Douglas, Irvine, Easton, Lockwood, Toshney, Davidson, McBride, Stewart, Baird, Nish, Riley, McAlister, Morgan, Conroy, Harkins, Benedictus, Milne, Grassi, Cowan.

St. Mirren ligger på nest sisteplass med 32 poeng. De kan med seier i kveld klare opp til 10.-plass. Bortestatistikken er ikke overbevisende. Står med 1-3-2 på de siste seks kampene, men de er likevel bedre enn motstanderen her. De slo tabellnabo Hearts 2-0 i forrige seriekamp.

Paisley-klubben, hvor Alex Ferguson startet managerkarrieren (ja, jeg vet at han først var manager i East Stirlingshire, men St. Mirren var den første store klubben han ledet), har oppholdt seg på nedre tabellhalvdel siden de rykket opp igjen til SPL i 2007-sesongen.

De spiller kveldens kamp uten sin irske kaptein Jim Goodwin. Kenny McLean kan være tilbake til denne kampen etter å ha vært ute i to måneder med en kneskade, men langtidsskadde Darren McGregor (kne) og Thomas Reilly (ankel) er ennå ikke spilleklare.

St Mirren tar med seg følgende spillere: Samson, Van Zanten, McAusland, Dummett, Newton, McLean, McGowan, McGinn, Thompson, Goncalves, Adam, Parkin, Barron, Mair, McLean, Guy, Carey, Imrie. St. Mirren scorer greit med mål. Steven Thompson er toppscorer, men han spilte ikke forrige seriekamp. Han er med i troppen i dag.

St. Mirren har vunnet 2-0 og 3-1 mot Dundee tidligere denne sesongen. Jeg kan ikke skjønne noe annet enn at de skal ta en ny seier mot bunnlaget her. B gir oss 1,95 i odds.

Her er vårt dobbelttips onsdag 6. mars:

Sparta Sarpsborg - Storhamar Dragons 1,70 - 4,30 - 3,05 H

Dundee FC - St. Mirren 2,95 - 3,10 - 1,95 B

Total odds: 3,31

SPILL PÅ VÅRT DOBBELTTIPS HER

Innsatsnivå* (1-10): 4

Innsats: 100 kr

* Våre eksperter rangerer spilltipsene sine på en skala fra 1-10 slik at du kan selv vurdere hvor mye du vil satse. I vårt tilfelle øker vi innsatsen med 25 kroner pr. intervall.

...

Ubeseiret på hjemmebane

Sjekk vårt singeltips!

...

Oddsregnskap uke 50

Slik gikk det med BAs odds- og tippetips i uke 50!

...

Norsk Tipping får ikke kontakt med lottovinner (63) fra Os

Kvinnen fra Lindås begynte å gråte da hun hørte hvor mye hun hadde vunnet. Lørdag kveld vant 13 personer 4.4 millioner kroner i Superlotto.

...

QPR tar alle poengene på hjemmebane

Sjekk vårt singeltips!

Søndagsbongen

...

Krisen ikke over i Liverpool

En ligacupseier betyr ikke friskmelding.

Tips oss

Telefon: 800 33 044
MMS: bafoto til 2229
SMS: basum til 2229
E-post: tips@ba.no
Send inn video.

Kontakt oss

Chr. Michelsens gate 4
Postboks 824 Sentrum
5807 Bergen
Telefon: 55 23 50 00
Telefaks: 55 31 00 30

Annonsér!

Salgssjef annonse: Karl Espen Iversen
Markedsplassen: Legg inn annonse her

Ansvarlige

Ansvarlig redaktør: Anders Nyland
Nyhetsredaktør digitale medier: Jonas Mjaaland

OPPHAVSRETT ©

Materialet på dette nettstedet omfattes
av åndsverklovens bestemmelser.
BA.no/Bergensavisen er ikke ansvarlig
for eksterne sider.

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.