...
Solveig Gulbrandsen. Foto: Digitalsport

Vender snuten hjemover

Fotballproffen Solveig Gulbrandsen vender hjem til Norge igjen.

Publisert 08.07.2010 kl 13:31 Oppdatert 08.07.2010 kl 13:36

Tips en venn på e-post:Hun skal spille for Stabæk fra 7. august.

Gulbrandsen har fått med seg fire mål på seks kamper for Gold Pride i den amerikanske proffligaen (WPS). Nå velger hun likevel å forlate USA.

– Jeg har spilt på det som trolig er verdens beste klubblag på kvinnesiden. Det ble etter hvert for mye reising, ikke bare i USA, men også med turer med landslaget, sier Gulbrandsen til stabak.no.

– Det tok på, både for familien og rent fysisk. Med tanke på hvordan høsten ville blitt her, velger jeg heller å spille for Stabæk, sier hun.

Gulbrandsen får trøye nummer 88 i klubben og er spilleklar fra hjemmekampen mot Linderud Grei 7. august. Hun skal kombinere fotballen med jobb hos Stabæk-sponsoren Møller Bil.

– Stabæk har gitt meg en mulighet på og utenfor banen, som er viktig for meg. Laget er veldig bra og mange av vennene mine spiller der, så Stabæk var et naturlig valg når jeg først bestemte meg for å reise hjem til Norge, sier hun.

Gulbrandsen er den aktive landslagsspilleren med flest kamper (150) (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Over fjellet? Reis lørdag!

Det skal bli uvær på fjellet frem mot jul og fjelloverganger kan bli stengt. Meteorolog råder deg til å kjøre over fjellet lørdag ettermiddag.

...

Denne delen av Statoil tjener på oljeprisfallet

Råoljeprisen har stupt med nær 40 prosent siden i sommer. Det er ikke dårlig nytt for Statoils raffinerier...

Brannalarm på Sandsli var tørrkoking på kjøkken

Brannvesenetrykket ut til Steinsvikskaret etter meldinger om mulig brann på et kjøkken. Det skal ha vært mye røyk i huset.

...

Stakk av etter å ha skrapt opp bilen til Daniel

– Dette er utrolig trasig for en barnefamilie rett før jul. Jeg håper den skyldige kommer og gjør opp for seg, sier Daniel Molvik.