Sammendrag, Viking - Haugesund 0-2

Se mål og høydepunkt fra kampen!

Superduoen herjet

Stavanger (ANB-NTB): Spissduoen Alexander Søderlund og Nikola Djurdjic var toneangivende da Haugesund vant 2-0 over Viking lørdag. Se mål og høydepunkter her!

Publisert 28.04.2012 kl 20:40 Oppdatert 28.04.2012 kl 23:08

Tips en venn på e-post:


...
Alexander Søderlund fortsetter å score for Haugesund. Foto: Digitalsport

Etter knallhard jobbing i 90 minutter var det fullt fortjent at gjestene stakk av med alle poengene på Viking stadion.

– I dag synes jeg vi fortjente poengene. Vi var godt forberedt på det som møtte oss, og spillerne ut på banen løste det godt, sa Haugesund-trener Jostein Grindhaug til TV 2 Sport etter kampen.

Sist Haugesund vant i Stavanger var i 2003, men da i cupen. Den forrige borteseieren mot Viking i seriesammenheng kom i 1997.

Allerede etter fire minutter i lørdagens kamp fikk Viking en real kalddusj da Alexander Søderlund på pasning fra Djurdjic knallet til fra rundt 30 meter og rett i mål. Det skuddet burde landslagskeeper Rune Almenning Jarstein tatt seg av, men han var merkelig passiv i målet.

Til sammen står Søderlund og Djurdjic bak ni av Haugesunds elleve scoringer denne sesongen, og i lørdagens kamp herjet de til tider med Viking-forsvaret. I de første 45 minuttene hang hjemmelaget brukbart med, men etter hvilen var det enveiskjøring i perioder fra et tent bortelag. Da Viking forsøkte med en sluttspurt ti minutter før slutt, kunne Geir Ludvig Fevang punktere kampen med en flott stupheading på serve fra Michael Enge Haukås.

Det var Fevangs første scoring siden returen fra Lokeren i belgisk fotball.

Hel i sluttfasen fikk også Søderlund en sjanse til å plusse på med en ny scoring, men utrolig nok bommet han fra tre-fire meter for åpent mål. Alt så ut til å være servert og klart fra Djurdjics følsomme fot.

Viking-trener Åge Hareide var ikke særlig fornøyd etter kampen, og de var de siste 45 minuttene han mente var for dårlige.

– Vi var med i første omgang, men det vi presterte etter pause, er det dårligste hittil i sesongen, sa han.

– Vi var for upresise og hadde problemer med å omsette sjansene, sa Hareide. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Punger ut med 100.000 for å vise seg frem på boligmesse

Firmaer betaler titusener av kroner for å delta på boligmesser, men hva de tjener på det, er vanskelig å si.

En person hentet ut av røykfylt hus i natt

Tips oss: Telefon: 800 33 044 MMS: BAfoto til 2229 E-post: tips@ba.no
Send inn video.

Brannvesenet måtte rykke ut til et hus i Vågedalen i Bergen etter røykutvikling natt til søndag.

Tatt med flere hundre kilo kjøtt i bilen i Telemark

En 50 år gammel mann ble natt til søndag tatt med mellom 200 og 300 kilo kjøtt i bilen på E136 i Tokke i Vestfold. Mannen skulle trolig til Vestlandet.

...

Ingen nye møter i lærerstreiken

Det har ikke vært kontakt mellom partene i lærerstreiken lørdag, og det er heller ikke planlagt noen nye møter mellom KS og lærerorganisasjonene. Men vår dør står alltid åpen, sier KS.