Sammendrag, Viking - Haugesund 0-2

Se mål og høydepunkt fra kampen!

Superduoen herjet

Stavanger (ANB-NTB): Spissduoen Alexander Søderlund og Nikola Djurdjic var toneangivende da Haugesund vant 2-0 over Viking lørdag. Se mål og høydepunkter her!

Publisert 28.04.2012 kl 20:40 Oppdatert 28.04.2012 kl 23:08

Tips en venn på e-post:


...
Alexander Søderlund fortsetter å score for Haugesund. Foto: Digitalsport

Etter knallhard jobbing i 90 minutter var det fullt fortjent at gjestene stakk av med alle poengene på Viking stadion.

– I dag synes jeg vi fortjente poengene. Vi var godt forberedt på det som møtte oss, og spillerne ut på banen løste det godt, sa Haugesund-trener Jostein Grindhaug til TV 2 Sport etter kampen.

Sist Haugesund vant i Stavanger var i 2003, men da i cupen. Den forrige borteseieren mot Viking i seriesammenheng kom i 1997.

Allerede etter fire minutter i lørdagens kamp fikk Viking en real kalddusj da Alexander Søderlund på pasning fra Djurdjic knallet til fra rundt 30 meter og rett i mål. Det skuddet burde landslagskeeper Rune Almenning Jarstein tatt seg av, men han var merkelig passiv i målet.

Til sammen står Søderlund og Djurdjic bak ni av Haugesunds elleve scoringer denne sesongen, og i lørdagens kamp herjet de til tider med Viking-forsvaret. I de første 45 minuttene hang hjemmelaget brukbart med, men etter hvilen var det enveiskjøring i perioder fra et tent bortelag. Da Viking forsøkte med en sluttspurt ti minutter før slutt, kunne Geir Ludvig Fevang punktere kampen med en flott stupheading på serve fra Michael Enge Haukås.

Det var Fevangs første scoring siden returen fra Lokeren i belgisk fotball.

Hel i sluttfasen fikk også Søderlund en sjanse til å plusse på med en ny scoring, men utrolig nok bommet han fra tre-fire meter for åpent mål. Alt så ut til å være servert og klart fra Djurdjics følsomme fot.

Viking-trener Åge Hareide var ikke særlig fornøyd etter kampen, og de var de siste 45 minuttene han mente var for dårlige.

– Vi var med i første omgang, men det vi presterte etter pause, er det dårligste hittil i sesongen, sa han.

– Vi var for upresise og hadde problemer med å omsette sjansene, sa Hareide. (ANB-NTB)

På forsiden nå


Gressbrann mellom Fjell og Øygarden

Meldingen om at det brenner ved Svelgen bru kom inn ved 2015-tiden torsdag.

Brann snytt for scoring

Her er beviset.

...

Bilbrann i Måbødalen

Brannvesenet er på vei, melder 110-sentralen i Hordaland.

Linda Eide, Hans Morten Hansen, Sigrid Bonde Tusvik, Lill Hatlen (presseansvarlig i Humorfest) og Markus Gaupås Johansen og Sturle Vik Pedersen fra 5080 Nyhetskanalen koste seg stort backstage før åpningsgallaen for Humorfest.

– Vi behandles som popstjerner

Sigrid Bonde Tusvik skryter av mottakelsen fra Bergen og Humorfest.