...
Otto Rehhagel mislyktes. Foto: Digitalsport

Smell for super-Rehhagel

Otto Rehhagel har utrettet flere fotballmirakler i sin trenerkarriere. Tirsdag stoppet det.

Publisert 16.05.2012 kl 08:06 Oppdatert 16.05.2012 kl 08:18

Tips en venn på e-post:Hertha Berlin rykket tirsdag ned fra Bundesliga etter et drama. Fortuna Düsseldorf vant kvalkampen 4-3 sammenlagt etter 2-2 hjemme tirsdag. Det var svært spennende mot slutten av siste kamp. Den varte og rakk.

– Dette var ikke bra. Jeg hadde sett for meg dette annerledes. Dommer Wolfgang Stark tok kommandoen og løste en meget vanskelig oppgave, sa vertenes Jens Langeneke.

90 sekunder før slutt stormet nemlig hjemmefansen banen. Flere spillere, ledere og dommere løp i skjul i garderoben. Noen ble igjen på gresset. Der var det tilløp til slagsmål.

Etter flere minutter var fansen presset tilbake på tribunene. Düsseldorf-laget var på plass. Hertha-troppen ble holdt tilbake i garderoben i mange minutter, kanskje i et forsøk på å presse fram en omkamp. Alt spetakkelet gjorde at kampen ble nesten en halvtime forsinket.

Fortuna Düsseldorf er tilbake i toppdivisjonen for første gang på 15 år. Plassen ble sikret etter en uvanlig kveld.

I 2.-omgangen kastet også Hertha Berlin-fans mange bengalske lys inn på banen. Hertha spilte også med ti mann fra 55. minutt.

Rehhagel ble for noen måneder siden hentet inn for å redde Hertha. Det lyktes ikke for veteranen på 73 år.

Rehhagel gjorde om Werder Bremen (1981-1995) til en storsuksess. Han fortsatte med å lede Kaiserslautern til tysk ligagull i 1998.

Han førte også Hellas til sensasjonelt EM-gull i 2004. Laget kom inn som totalt nederlagsdømt. Rehhagels defensive spillestil holdt helt hjem til EM-tittel.

Han sluttet i Hellas i 2010. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Synnøve har innredet hele huset med antikviteter

– Jeg har alltid radaren ute og ser potensielle skatter over alt. Dessverre har jeg ikke plass til alt jeg kjøper med meg hjem.

...

Boligshoppere laget totalt trafikk-kaos i Åsane

Tips oss: Telefon: 800 33 044 MMS: BAfoto til 2229 E-post: tips@ba.no
Send inn video.

Boligmessen i Vestlandshallen og lørdagshandling på Ikea er trolig grunnen til at det oppsto lange køer i Åsane lørdag ettermiddag.

...

Frister med enorme luksusbadekar på boligmesse

Maurits håper å få solgt noen av sine luksuriøse boblebad på helgens boligmesse.

...

Brun tok VM-bronse

Bergenseren Kristoffer Brun (26) og makker Are Strandli (26) tok bronse i lettvekt dobbeltsculler under VM i roing