...
Sir Alex Ferguson har bekreftet at Manchester United har lagt inn bud på Robin van Persie. Foto: Digitalsport/ANB

Bekreftet bud på van Persie

Manchester United-manager Alex Ferguson bekreftet fredag at klubben har lagt inn et formelt bud på Arsenal-spissen Robin van Persie.

Publisert 20.07.2012 kl 20:05 Oppdatert 20.07.2012 kl 20:08

Tips en venn på e-post:United la inn budet kort tid etter at van Persie røk ut av fotball- EM med Nederland i juni. Tidligere denne måneden gjorde 28-åringen det klart at han ikke ønsker å skrive under en ny Arsenal-kontrakt.

– Arsenal har tydeligvis gjort det offentlig at vi har levert inn et bud. Vi prøver alltid å holde slikt så tett til brystet som mulig fram til vi eventuelt har en avtale. Det er ikke vits i å snakke om noe som kanskje ikke skjer, sier Ferguson til klubbkanalen MUTV.

London-klubben skal ha avslått budet fra United. Arsenal vil trolig kreve minst 190 millioner kroner (20 mill. pund) for forrige sesongs toppscorer i engelsk eliteserie.

Hvor mye Manchester United har lagt på bordet er ukjent, men engelske medier hevder det skal ligge på rundt 150 millioner kroner.

– Det er andre klubber som er interessert. Vi har vist vår interesse og der står vi for øyeblikket, opplyser Ferguson.

Manchester City og Juventus er andre klubber som skal være ivrig etter å sikre seg Van Persie. Disse klubbene har foreløpig ikke lagt inn noe formelt bud.

Arsenal skulle etter planen gjøre det klart fredag om stjernespissen skal være med på klubbens oppkjøringsturné i Asia. Den avgjørelsen ble utsatt til lørdag. (ANB-NTB-AFP)

På forsiden nå


...

– Da jeg våknet, lurte jeg på om jeg var død

Ungt ektepar påkjørt i gangfelt på vei til jobb.

Kulturrådet kutter i støtten til ukeaviser

Kulturrådet kutter i produksjonsstøtten til ukeaviser. Støtten til Ny Tid reduseres med 25 prosent, mens den kristne ukeavisa Norge IDAG mister støtten helt.

Her får Norling damebesøk

Rikard Norling etterlyste kvinnelige sportsjournalister etter seieren over Lillestrøm. – Oi, oi, oi. Endelig, utbrøt Brann-treneren da han fikk ønsket sitt oppfylt.

...

Fem signeringer for Tertnes

Tertnes har skrevet nye kontrakter med hele fem av sine unge talenter.