...
Sir Alex Ferguson har bekreftet at Manchester United har lagt inn bud på Robin van Persie. Foto: Digitalsport/ANB

Bekreftet bud på van Persie

Manchester United-manager Alex Ferguson bekreftet fredag at klubben har lagt inn et formelt bud på Arsenal-spissen Robin van Persie.

Publisert 20.07.2012 kl 20:05 Oppdatert 20.07.2012 kl 20:08

Tips en venn på e-post:United la inn budet kort tid etter at van Persie røk ut av fotball- EM med Nederland i juni. Tidligere denne måneden gjorde 28-åringen det klart at han ikke ønsker å skrive under en ny Arsenal-kontrakt.

– Arsenal har tydeligvis gjort det offentlig at vi har levert inn et bud. Vi prøver alltid å holde slikt så tett til brystet som mulig fram til vi eventuelt har en avtale. Det er ikke vits i å snakke om noe som kanskje ikke skjer, sier Ferguson til klubbkanalen MUTV.

London-klubben skal ha avslått budet fra United. Arsenal vil trolig kreve minst 190 millioner kroner (20 mill. pund) for forrige sesongs toppscorer i engelsk eliteserie.

Hvor mye Manchester United har lagt på bordet er ukjent, men engelske medier hevder det skal ligge på rundt 150 millioner kroner.

– Det er andre klubber som er interessert. Vi har vist vår interesse og der står vi for øyeblikket, opplyser Ferguson.

Manchester City og Juventus er andre klubber som skal være ivrig etter å sikre seg Van Persie. Disse klubbene har foreløpig ikke lagt inn noe formelt bud.

Arsenal skulle etter planen gjøre det klart fredag om stjernespissen skal være med på klubbens oppkjøringsturné i Asia. Den avgjørelsen ble utsatt til lørdag. (ANB-NTB-AFP)

På forsiden nå


...

Her blir Sondres unike funn innlemmet i samlingen

Sondre Molnes drømmer om å bli arkeolog og har allerede fått en pangstart på karrieren. Syvåringen fant en 3.500 år gammel pilspiss.

Rykker ut for å redde hund

Brannvesenets klatregruppe på vei til Godvik.

...

Brann i konteiner ved Oasen

En konteiner brant kraftig ved Oasen.

...

Baker-Bakke trives tilbake i bransjen

Gunnar Bakke (Frp) tar gjenvalg i fylket etter han uventet gikk på dagen fra byrådet. Men den tidligere bakermesteren vil konsentrere seg mest om lederjobben i bakerbransjen.