Målsjanse, Haugesund - Sogndal 0-0

Mane, (25)

Her skal du score, Mane!

Sogndals Malick Mane bidro med sitt for at det skulle ende 0-0 i Haugesund. Se den misbrukte kjempesjansen her!

Eirik Flesjå Olsen, ANB E-post
Publisert 20.07.2012 kl 20:23 Oppdatert 20.07.2012 kl 21:55

Tips en venn på e-post:

Selv om kveldens vestlandsoppgjør mellom Haugesund og Sogndal endte målløst, manglet det ikke på muligheter til å avgjøre. Begge lag hadde mange og store sjanser, men ingen klarte å omsette sjansene til mål.

Størst av sjansene var kanskje Malick Manes mulighet etter 25 minutter. Etter en dårlig klarering av Haugesund-forsvaret, er sengalesiske Mane plutselig alene med Per Morten Kristiansen.

Sogndals midtbanemann trenger bare trille ballen forbi Haugesunds sisteskanse, men Kristiansen klarer å gjøre seg så stor at skuddet stopper i ham. For all del en god redning, men Malick Mane er nok ikke veldig stolt over å ha misbrukt muligheten.

Oppgjøret var ellers preget av sterk vind, og begge lag hadde sine største sjanser i medvinden - Sogndal i førsteomgang, Haugesund i den andre.

Men selv ikke vinden klarte å blåse ballen i nettet, og dermed endte det 0-0 på Haugesund Stadion.

(ANB)

På forsiden nå


...

Politiet har fått tips om etterlyst ransmann

32-åring fra Libya er siktet for grovt ran av en 90 år gammel dame. Politiet har spor som knytter mannen til ranet, men vet ikke hvor han er.

...

Støtter Ragnhild i nominasjonskampen i Høyre

Unge Høyre valgte Hannah Atic til sin kandidat til sikker plass på Høyres bystyreliste for 2015. Atic vet også hvilken byrådslederkandidat hun vil ha.

...

Frykter lengre behandlingskø etter stengingen av parken

– Mange kan få styrket håpet sitt om å bli rusfri og få et nytt livsløp nå som parken stenger. Man kan se for seg at ventetiden for behandling gjør et sprett da.

...

7.000 reiser med hurtigbåten til og fra Bergen hver måned

Nesten 7.000 passasjerer reiser med hurtigbåten til og fra Bergen hver måned. Skyss følger spent med på utviklingen.