...
Aleksander Mevatne senket gamleklubben FyllingenBergen 22 sekunder før slutt. Foto: Stian Høgland, Avisa Nordland

Senket av sin egen

Framohallen (BA): Bodøs Aleksander Mevatne minsket gamleklubbens medaljehåp da FyllingenBergen ble slått 23-22.

Jan Gunnar Kolstad
Jan Gunnar Kolstad Profil E-post
Tormod Bergersen
Tormod Bergersen Profil E-post
Publisert 06.03.2013 kl 21:16 Oppdatert 06.03.2013 kl 21:22

Tips en venn på e-post:


HÅNDBALL

  • FyllingenBergen - Bodø HK 22-23 (7-13)
  • Framohallen. Eliteserien, menn. 469 tilskuere. Dommere: Jo Are Johannessen og Tom Larsen.
  • FyllingenBergen: Daniel Bergquist, Pål Kalvenes - Espen Holand 7, Andreas Gjeitrem 6, Kristian Bjørnsen 3, Preben Rasmussen 2, Eivind Tangen 2, Filip Svele 1, Trym Bilov-Olsen 1, Iben René Hvidsten, Harald Reinkind, Erik Bjørnsen, Joakim Stenqvist, Tore André Lunde.
  • Toppscorer Bodø: Binai Aziz 8.
  • Utvisninger: FyllingenBergen: 2 x 2 min. Bodø: 2 x 2 min.

Anders Fältnäs mannskap ville vært ett poeng bak Runar, på 3. plass i eliteserien i håndball, med seier over antatt svakere Bodø HK hjemme i Framohallen onsdag kveld.

I stedet ble medaljedrømmen etter alt å dømme knust.

HÅPLØS 1. OMGANG

Vertene var aldri i ledelsen i løpet av kampe, og fra FyllingenBergen scoret sitt tredje mål etter syv minutter tok det ti minutter før neste nettkjenning. Da lå de gulkledde fra dalen allerede under 3-8. Det gikk ikke veldig mye bedre etterpå. Bodø slapp inn kun syv mål i 1. omgang.

– Det er vanskelig å forby dårlig spill, men 1. omgangen vår var ulovlig dårlig, sier Fältnäs til BA.

Det gikk bedre i 2. omgang. FyllingenBergen knappet stadig inn på gjestene fra nord sin ledelse. 57 sekunde før slutt sørget Espen Holand for balanse i regnskapet med 22-22, men Bodø var ikke ferdig.

SLUTTDRAMA

Bergenseren Aleksander Mevatne har en fortid fra FyllingenBergen, men nå er han Bodø HKs mann på streken. 22 sekunder før slutt fant han veien til målet for sjette gang i kampen, og sikret en overraskende 23-22 for gjestene.

Espen Holand ble toppscorer for vertene med syv mål, og den eneste Fyllingen-spilleren som leverte en grei kamp. Han var rasende da sluttsignalet gikk, og hadde ikke roet seg etter en tur i garderoben heller.

– Vi skulle likssom revansjere tapet for Runar, og så skjer dette. Vi spiller altfor trangt, og det er ikke første gang i år, sier Holand.

FyllingenBergen ligger på 5. plass i serien med 22 poeng, og tre poeng opp til Runar på bronseplass. Laget fra Sandefjord har en kamp mindre spilt enn Fältnäs' mannskap.

På forsiden nå


...

Svært vanskelige kjøreforhold: – Vi er inne i en ond sirkel

Det er svært vanskelige kjøreforhold i Bergen og omegn lørdag kveld. Det regner og fryser på om hverandre. – En ond sirkel, sier trafikkoperatør Ove Amundsen

...
Terningkast: 4

Hit på hit med Kygo

Kygo ga følelsen av å være midt i en solfylt housevideo, men showet manglet det lille ekstra.

...

– Ser ut som vi er beskutt

Kulehull i vinduer, hull i taket og hull i veggen er bare litt av fasiten for naboene i Åsane etter lynets herjinger.

Bil i fjellveggen - mistet hjul

En bil havnet i fjellveggen på fylkesvei 580 ved Lone Camping. En kvinne fikk tilsyn av helsepersonell på stedet, men det er ikke meldt om alvorlige personskader.