...
Jeff Christensen. Foto: Niktia Solenov

Hop-trener måtte reise

Laget til Oslo, treneren til USA.

Jan Gunnar Kolstad
Jan Gunnar Kolstad Profil E-post
Publisert 01.04.2011 kl 16:51 Oppdatert 01.04.2011 kl 16:52

Tips en venn på e-post:I dag satte Hops herrelag seg på flyet til sluttspill i basket i Oslo. Spillende trener Jeff Christensen booket derimot inn på et fly hjem til USA.

BA fortalte torsdag om Jeff Christensen og Hop, som håpet floken rundt hans arbeidstillatelse skulle løse seg til helgens sluttspill i 1. divisjon. Men det skjedde ikke. De fikk avslag på anken om arbeidstillatelse til amerikaneren, så han får verken trene eller spille mer for Hop.

– Utrolig skuffende, både for oss og ham. Og når han ikke får ha noen funksjon for oss, satte han seg rett på flyet hjem igjen, sier en oppgitt styreleder i Hop, Fredrik Hannestad, til BA.

UDI mener rett og slett at nivået i norsk 1. divisjon basket er for dårlig til å rettferdiggjøre innhenting av arbeidskraft fra utlandet.

– Vi opplever begrunnelsen for avslaget nærmest som en provokasjon, sier Hannestad.

– For Hop BBK var det stor stas og et løft for klubben å få en virkelig god amerikansk basketballtrener til klubben. Og vi har hatt en fantastisk sesong, med 2. plass i serien. Men i dag sender altså norske utledningsmyndigheter Jeff ut av landet, og klubben står skuffet tilbake, sier han.

Hop møter Persbråten i semifinalen i sluttspillet fredag kveld, men mener selv de er sjanseløse i en eventuell finale mot BK Miners uten Christensen.

På forsiden nå


...

Flere lokallag i Høyre går nå åpent ut: Vil vrake Ragnhild Stolt-Nielsen

– Dag Skansen er best skikket som byrådsleder, mener Atle Fasteland, leder i Arna Høyre.

Bilist kjørte utfor E16 og havnet i steinrøys

Tips oss: Telefon: 800 33 044 MMS: BAfoto til 2229 E-post: tips@ba.no
Send inn video.

Sovnet.

...

– Cameron sammenlignet Putin med Hitler

Storbritannias statsminister David Cameron sammenlignet nylig Russlands president Vladimir Putin med Adolf Hitler, ifølge en italiensk avis.