...
Billettsalget går unna i rekordfart til torsdagens cupmøte mot Brann. Nå er det også klart at NRK Sogn og Fjordane vil sende kampen direkte på nett-tv. Foto: Jan Roar Hatlem

NRK lover Brann direkte

Har du lyst til å se Florø - Brann, men kommer deg ikke til Florø? Fortvil ikke!

Publisert 08.05.2012 kl 17:58 Oppdatert 08.05.2012 kl 18:00

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.ba.no/41/6049326/2012-05-08T18:00:46Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.196.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Nå er nemlig NRK Sogn og Fjordane i ferd med å snekre sammen et tilbud til de med PC.

Det melder Firdaposten mandag ettermiddag.

NRK Sogn og Fjordane sender 2. rundekampen i cupen mellom Florø og Brann direkte på nett-tv. Dermed kan du klikke deg inn på nrk.no/sf for å se kampen. Vestlandsrevyen vil også gå direkte fra stadion i pausen.

KØ FOR BILLETTER

Og det er kanskje nødvendig, for tirsdag solgte Bunnpris i Havreneset 300 (!) billetter til cupkampen på bare en times tid.

Samtidig stod det kø utenfor Sparebanken Vest sine lokaler i Strandgata da billettsalget startet der tirsdag morgen.

– Årsaken til at vi velger å bruke ressurser på å sende denne kampen er selvsagt at vi lukter en sensasjon. Det er ikke sannsynlig at en gjeng tenåringer fra Florø skal slå ut Brann, men nedsablinga av Sogndal viste at det kan skje. Dette kan også være en av de siste sjansene vi får til å vise fram den kanskje beste årgangen av unge spillere noe lag i Sogn og Fjordane har greid å fostre opp. Til sommeren blir dette laget splittet opp, så vi må nesten være om oss nå, sier NRK-journalist Arve Uglum, som vil stå for sendingen i Florø til Firdaposten.

TENK OM...

Uglum tror virkelig på publikumsfest om to dager.

– Når kampen mot Sogndal trakk så mange som den gjorde, regner vi med at Brann vil sprenge kapasiteten på Florø Stadion, sier han.

– Har du tro på at det kan skrelle igjen på Florø stadion?

– All fornuft tilsier et hederlig hjemmetap, men tenk om, sier den erfarne sportsreporteren.

Med noe bedre lokalkunnskap enn en viss kollega på Marienlyst, lover Uglum i alle fall at geografikunnskapene skal være på plass torsdag:

– Jeg har studert kartet inngående de siste dagene og tror jeg har funnet ut av forskjellen mellom Førde og Florø. Jeg skal i alle fall gjøre mitt beste for å rette opp inntrykket, lover han.

På forsiden nå


Underslagssaken: Kommunen manglet kontroll

En kommunenasatt i 50-årene underslo millioner over mange år. Nå slår en rapport fast at avdelingen hadde en «kultur preget av tillit uten formelle kontrollsystemer».

...

Tusen husstander strømløse etter oversvømmelse

En feil på strømnettet fører til at tusen husstander i Fyllingsdalen var uten strøm fredag morgen. Nå har de fleste fått strømmen tilbake, men Løvås oppveksttun må holde stengt hele dagen.

...

Bergen fikk 75,8 mm regn på ett døgn

De offisielle nedbørstallene fra Meteorologisk institutt var klare i 08-tiden fredag. På ett døgn har det regnet solide 76,6 millimeter i Bergen. Det er mest i Hordaland, og nest mest i hele Norge.

...

Fredet reserveferge fikk motorstans midtsjøs

Fredag morgen fikk MF «Skånevik» motortrøbbel. Veteranfergen kom tilbake i ordinær trafikk dagen før.