...
Billettsalget går unna i rekordfart til torsdagens cupmøte mot Brann. Nå er det også klart at NRK Sogn og Fjordane vil sende kampen direkte på nett-tv. Foto: Jan Roar Hatlem

NRK lover Brann direkte

Har du lyst til å se Florø - Brann, men kommer deg ikke til Florø? Fortvil ikke!

Publisert 08.05.2012 kl 17:58 Oppdatert 08.05.2012 kl 18:00

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.ba.no/41/6049326/2012-05-08T18:00:46Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.194.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Nå er nemlig NRK Sogn og Fjordane i ferd med å snekre sammen et tilbud til de med PC.

Det melder Firdaposten mandag ettermiddag.

NRK Sogn og Fjordane sender 2. rundekampen i cupen mellom Florø og Brann direkte på nett-tv. Dermed kan du klikke deg inn på nrk.no/sf for å se kampen. Vestlandsrevyen vil også gå direkte fra stadion i pausen.

KØ FOR BILLETTER

Og det er kanskje nødvendig, for tirsdag solgte Bunnpris i Havreneset 300 (!) billetter til cupkampen på bare en times tid.

Samtidig stod det kø utenfor Sparebanken Vest sine lokaler i Strandgata da billettsalget startet der tirsdag morgen.

– Årsaken til at vi velger å bruke ressurser på å sende denne kampen er selvsagt at vi lukter en sensasjon. Det er ikke sannsynlig at en gjeng tenåringer fra Florø skal slå ut Brann, men nedsablinga av Sogndal viste at det kan skje. Dette kan også være en av de siste sjansene vi får til å vise fram den kanskje beste årgangen av unge spillere noe lag i Sogn og Fjordane har greid å fostre opp. Til sommeren blir dette laget splittet opp, så vi må nesten være om oss nå, sier NRK-journalist Arve Uglum, som vil stå for sendingen i Florø til Firdaposten.

TENK OM...

Uglum tror virkelig på publikumsfest om to dager.

– Når kampen mot Sogndal trakk så mange som den gjorde, regner vi med at Brann vil sprenge kapasiteten på Florø Stadion, sier han.

– Har du tro på at det kan skrelle igjen på Florø stadion?

– All fornuft tilsier et hederlig hjemmetap, men tenk om, sier den erfarne sportsreporteren.

Med noe bedre lokalkunnskap enn en viss kollega på Marienlyst, lover Uglum i alle fall at geografikunnskapene skal være på plass torsdag:

– Jeg har studert kartet inngående de siste dagene og tror jeg har funnet ut av forskjellen mellom Førde og Florø. Jeg skal i alle fall gjøre mitt beste for å rette opp inntrykket, lover han.

På forsiden nå


...

Et halvt år etter at han ble tatt for fyllekjøring, ble storebroren mistenkt og innkalt til avhør

Først da DNA-beviset kom på plass, innrømmet 29-åringen at han hadde oppgitt storebrorens navn og personalia da han ble tatt for fyllekjøring.

Martin Smith-Sivertsen sjette innbytter i byrådet

Den nye byrådslederen Martin Smith-Sivertsen presenterte sitt byråd på en pressekonferanse mandag. Overlege Jana Midelfart Hoff blir skolebyråd.

...

Hushovd hentet Stian Remme

Stian Remme (32) blir sportsdirektør for Team Sparebanken Sør.

Buss og MC kolliderte ved Storavatnet

Tips oss: Telefon: 800 33 044 MMS: BAfoto til 2229 E-post: tips@ba.no
Send inn video.

Det har vært en trafikkulykke i nærheten av bussterminalen ved Storavatnet mandag morgen.