...
Julian Kristoffersen følger overgangen til FCK er en drøm som går i oppfyllelse. Foto: Aleksander Limkjær, Gjengangeren/ANB

Fra 3. divisjon til FCK

16 år gamle Julian Kristoffersen bytter ut Ørn-Horten med FC København.

Publisert 01.07.2013 kl 18:03 Oppdatert 01.07.2013 kl 18:07

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.ba.no/41/6739464/2013-07-01T18:07:51Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.213.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

[Gjengangeren] Etter fem dager hvor han trente med FC Københavns U17- og U19-lag, var danskene overbevist. De ønsket seg 16 år gamle Julian Kristoffersen. I går var alle parter enig, og overgangen fra FK Ørn Horten til FC København en realitet.

– Dette er veldig kult, en drøm som går i oppfyllelse, og jeg var aldri i tvil om at dette var en sjanse man ikke sier nei til, sier Julian, som dermed følger i fotsporene til fire andre Ørn-”produkter” og får kontrakt i utlandet. De fire er Per Bredesen, Trym Bergman, Jørgen Jalland og Daniel Moen Hansen.

– Ville si ja på flekken

Han hadde lyst til å si ja på flekken da tilbudet om en plass i FC Københavns akademi og en treårskontrakt ble lagt på bordet. Fullt så lett er det ikke i toppfotballen. Forhandlingene mellom Julians agent Morten Wivestad og FCK, og Ørn og FCK har tatt litt over en uke.

– Jeg ble litt utålmodig for jeg var klar med en gang, men jeg er veldig takknemlig for jobben Morten har gjort, sier 16-åringen, som i kontrakten er sikret skoleplass, leilighet i Danmark, samt noe lønn.

Julian var veldig fornøyd med hvordan prøvespillingen gikk.

– Det var et veldig høyt nivå, bedre enn jeg trodde. Det er bare gode spillere der, både på U17- og U19-lagene. Jeg følte jeg holdt følge, og det kan jeg takke A-lagstreningene i Ørn for. Hadde jeg vært på et guttelag eller juniorlag de to siste årene hadde det blitt vanskelig for meg på FCK-treningene, sier 16-åringen, som også har fått igjen for mye egentrening. I snitt trener han to økter om dagen.

Les hele saken på Gjengangerens nettsider

På forsiden nå


...

I 15 år har de gjort førjulstiden morsommere

Juletre, julenek, reinsdyr og julestjerner. Frisørene på Strandkaien stiller alltid med et nytt julekostyme uken før jul. Se de festlige bildene!

Dårlig renhold ved mange spisesteder i Bergen

Da Mattilsynet kontrollerte 21 spisesteder i Bergen i november, fant de flere rotete kjøkkener med dårlig renhold. Hele 15 av stedene får kritikk. Se listen nederst i artikkelen.

...

Kraftig tordenvær i natt

...og det kan komme mer utover dagen.