Tapte så det sang

Petter Vaagan Moen klarte å score for Brann. Men det var ikke nok.

Elin Madsen
Elin Madsen Profil E-post
Bjørn Thomas Olsen
Bjørn Thomas Olsen Profil E-post
Publisert 21.02.2008 kl 20:35 Oppdatert 21.02.2008 kl 23:33

Tips en venn på e-post:


...
Petter Vaagan Moen scorer ett mål. Men det monner lite. Her i duell med Evertons Mikel Arteta som scoret Evertons fjerde mål. Foto: Reuters/Nigel Roddis
...
Petter Vaagan Moen scorer ett mål. Men det monner lite. Her i duell med Evertons Mikel Arteta som scoret Evertons fjerde mål. Foto: Reuters/Nigel Roddis
...
Evertons Andy Johnson feirer scoringen mot Brann på Goodison Park 21. februar 2008. Foto: Reuters/Nigel Roddis

Omtalte lag og spillere


torsdag

21

februar

Everton - Brann 6 - 1

UEFA Cup Sluttspill 2007-2008 - torsdag 21. februar kl 21:00, Goodison Park

Les kampreferat

Siste målet kom på overtid: Andy Johnson smeller inn nok en scoring. Everton vant suverent på hjemmebane, med 6-1 i returoppgjoret mot Brann.

Spillemessig hang Brann med i store deler av første omgang. Men personlige feil straffet seg hardt. Og motstanden økte. Everton var ikke klart for å gi ved dørene.

I kampens 36. minutt scorer Aiyegbeni Yakubu Evertons første mål hjemme. Nå spøker det for UEFA-cupen for Brann.

Og like etter, - i 41. minutt - kom mål nummer to. Målscorer er Andy Johnson. Nå ligger Brann under totalt fire mål, ettersom de tapte med to mål da lagene møttes i Bergen 13. februar.

HELE KAMPREFERATET KAN DU LESE HER!

Men stemningen på Goodison Park er likevel upåklagelig. Heia Brann og Gullet ska' hem er stadig å høre.

Dermed sliter Brann alvorlig. Med tre mål mot seg på Goodison Park, ligger de under totalt fem mål mot Everton. Og bare et under kan hjelpe Brann videre i UEFA-cupen.

Brannfansen har ikke gitt opp håpet. Gullet ska' hem ljomer fortsatt fra tid til annen over gressmatten på Goodison Park.

KAMPENS ENESTE BRANN-MÅL
Og et kort øyeblikk var det kanskje også håp om at et under skulle inntreffe. Petter Vaagan Moen scoret! I kampens 60. minutt. 3-1 er stillingen nå. Og Byen e' Bergen ljomer over gressmatten. Petter Vaagan Moen er helt for en stakket stund.

Det hjalp bare så lite. 10 minutter senere er håpet om et under nesten slukket. Først smeller Evertons Mikel Arteta inn Evertons fjerde mål. Like etter leverer Aiyegbeni Yakubu sin tredje scoring. Dermed er stillingen 5-1 til de blåkledte.

Men ikke nok med det. På overtid topper Andy Johnson med nok en scoring til Everton.

Kampen er over. Og Brann er slått sønder og sammen.

1700 BRANN-FANS
Brann-fansen har satt sitt preg på kampen på Goodison Park. En time før avspark var de på plass og varmet opp med sang og godt humør.

36.568 tilskuere fulgte kampen på Goodison Park. Bataljonen har anslått at rundt 1700 av dem var bergensere som hadde tatt turen over til Liverpool. De ville se svenskgambiske Demba-Nyrén debutere på topp sammen med Thorestein Helstad.

Hele kampreferatet kan du lese her

Dette var Branns mannskaper fra start i retur-oppgjøret med Everton:

Håkon Opdal
Bjørn Dahl, Kristjan Örn Sigurdsson, Olafur Örn Bjarnason, Erlend Hanstveit
Jan Gunnar Solli, Hassan El Fakiri, Eirik Bakke, Petter Vaagan Moen,
Thorstein Helstad, Njogu Demba-Nyrén.

På forsiden nå


...

Hevder bergenske bråkmakere er i Mjøndalen

Mjøndalen tar grep for å hindre såkalte casuals adgang til stadion i kveld, etter informasjon om at et titalls bråkmakere fra Bergen er på plass for å lage kvalm.

...

Slik berget han livet

I 30-40 minutter lå Roy Erling Furre i den frådende, iskalde sjøen. Sammen med to andre klamret han seg fast i en flytende stolrekke.

...

Sistemann ut på dekk

Einar Eikeland (34) beholdt roen og reddet mange opp fra det iskalde vannet. Han ble hyllet som en helt.

...

Hvordan kunne Brann egentlig ende opp i denne situasjonen?

I kveld får vi svaret på i hvilken divisjon Brann spiller neste sesong. Uansett utfall vil de fleste spørre seg hvordan klubben i det hele tatt endte opp slik. Svaret er et langt lerret å bleke.