Mål, Brann - Strømsgodset 1-2
Barmen, (90)

Barmen søker mer spilletid

– Jeg regner med jeg forbedret søknaden min, sier Kristoffer Barmen (18). Se sammendrag og målene her.

Lars Selvik E-post
Publisert 15.04.2012 kl 20:53 Oppdatert 16.04.2012 kl 07:32

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


søndag

15

april

Brann - Strømsgodset 1 - 2

Tippeligaen 2012 - søndag 15. april kl 18:00, Brann Stadion

Les kampreferat

Brann slet med å skape sjanser mot Strømsgodset søndag kveld. Foruten en god sjanse til Fredrik Haugen i første omgang, og en ”sjanse” til Oumar Niasse da han kom alene med Adam Larsen Kwarasey, skapte Brann så godt som ingenting mot Godset.

Men en mann kunne likevel ikke la være å smile etter kampen selv om Brann hadde tapt sin tredje kamp denne sesongen.

Kristoffer Barmen kom inn etter 65 minutter da han erstattet Fredrik Nordkvelle. 18-åringen kom inn med friske bein og involverte seg umiddelbart. Men et lite kreativt Brann-lag slet fortsatt med å skape sjanser.

På overtid kom karrierens høydepunktet for 18-åringen. Etter en corner fra Bentley falt ballen perfekt til Barmen som kunne pirke inn reduseringen for Brann.

– Det var gøy å få mitt første seriemål. Det er alltid kjekt åpne målkontoen, men dessverre kom målet litt for sent, sier Barmen til BA.no etter kampen.

GODE INNHOPP

18-åringen kom også inn i bortekampen mot Molde for en liten uke siden. Der kom han til en dobbelsjanse på overtid, men dessverre ble det null i noten for Barmen. Med scoring på overtid mot Godset håper Barmen at det blir lagt merke til hos Rune Skarsfjord & co.

– Jeg regner med dette forbedret søknaden min om mer spilltid. Vi får se hva trenerteamet sier fremover, sier han.

Barmen har fått skryt av Skarsfjord for hans evne til å skape sjanser. Selv om det ble bom i Molde, trengte han bare én sjanse til for å åpne målkontoen i Bergen.

– Det viser at jeg er målfarlig. Jeg trengte bare én sjanse til, sier 18-åringen og smiler lurt.

TAPT ALLE

Barmen var naturligvis skuffet over at Brann tapte sin tredje kamp av fire mulige. For ham er det ekstra surt. Han har fire innhopp i eliteserien. Alle har endt med tap.

– Det ser ikke helt bra ut, men jeg må bare forsøke å gjøre det beste jeg kan når jeg får sjansen, forteller Barmen.

På forsiden nå


Underslagssaken: Kommunen manglet kontroll

En kommunenasatt i 50-årene underslo millioner over mange år. Nå slår en rapport fast at avdelingen hadde en «kultur preget av tillit uten formelle kontrollsystemer».

...

Tusen husstander strømløse etter oversvømmelse

En feil på strømnettet fører til at tusen husstander i Fyllingsdalen var uten strøm fredag morgen. Nå har de fleste fått strømmen tilbake, men Løvås oppveksttun må holde stengt hele dagen.

...

Bergen fikk 75,8 mm regn på ett døgn

De offisielle nedbørstallene fra Meteorologisk institutt var klare i 08-tiden fredag. På ett døgn har det regnet solide 76,6 millimeter i Bergen. Det er mest i Hordaland, og nest mest i hele Norge.

...

Fredet reserveferge fikk motorstans midtsjøs

Fredag morgen fikk MF «Skånevik» motortrøbbel. Veteranfergen kom tilbake i ordinær trafikk dagen før.