...
Brann og Erik Huseklepp er enige om kontrakt. Her er Huseklepp sammen med forloveden Stephanie Hassani fra kampen mot Stabæk i juli i fjor. (Arkivfoto) Foto: EIRIK HAGESÆTER

Huseklepp skriver under tirsdag

Skal ha sagt fra seg 1,9 millioner kroner for å få lov til å bli Brann-spiller.

Rune Ulvik
Rune Ulvik Profil E-post
Håvard Prestegården E-post
Publisert 30.07.2012 kl 12:34 Oppdatert 31.07.2012 kl 08:10

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.ba.no/41/6168976/2012-07-31T08:10:19Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.157.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Erik Huseklepp er definitivt klar for Brann. Han skal signere kontrakten på Stadion i løpet av tirsdag ettermiddag.

Signeringen skjer så snart spillerne og trenerne kommer tilbake fra mandagens kamp mot Vålerenga i Oslo.

– Vi er i havn. Erik blir Brann-spiller, sier Rolf-Magne Walstad, sportslig administrativ ansvarlig i Brann, til klubbens nettside.

SIER FRA SEG LØNN

Huseklepp kommer fra kriserammede Portsmouth. Ifølge nettavisen The News har Huseklepp sagt seg villig til å si fra seg 200 000 pund, vel 1,9 millioner kroner, som klubben skylder ham, for å få ordnet overgangen så raskt som mulig.

Huseklepp har også tidligere unnlatt å kreve inn penger han har hatt utestående:

Til sammen har altså Huseklepp gitt slipp på rundt 4,2 millioner kroner for å få lov til å bytte klubber siden Bari-overgangen tidlig i 2011.

VAR ENIGE

I helgen bekreftet Rolf-Magne Walstad overfor BA at Portsmouth og Brann var enige om overgangen, men at det gjensto detaljer i forhandlingene om Huseklepps personlige kontrakt.

Det er en uke siden BA skrev at Huseklepp og Brann langt på vei var enige om en kontrakt som strekker seg over fire og et halvt år.

Nå er altså alt i boks.

Kontrakten er på fire og et halvt år, etter det BA.no kjenner til. Huseklepp vil få en årslønn på opp mot tre millioner kroner.

På forsiden nå


...

Rekordbesøk for Fløibanen

Klokken 11.40, tirsdag 29. juli, hadde Fløibanen flere påstigninger i løpet av juli enn noen måneder tidligere, noensinne.

...

Spiddet bilen på autovernet

En 84 år gammel mann kjørte 300 meter i feil retning på motorveien før han fikk spiddet personbilen sin på autovernet i Tønsberg tirsdag kveld.

...

Reiser byste av Alexander Dale Oen

Robin Dale Oen avslørte at det vil bli avduket en byste av broren i mai neste år.

...

Kariann (19) innestengt på Brun og Blid

Det ble litt vel mye soletid for 19 år gamle Kariann. – Da jeg skulle gå ut av senteret, var døren låst, forteller hun.