...
Amin Askar var på trening igjen tirsdag, men lite tyder på at han er aktuell fra start søndag. Han kjenner fortsatt leggskaden. Foto: MAGNE TURØY

Askar neppe klar

Nymark (BA): Amin Askar hadde sin første skikkelige trening på mer enn to uker tirsdag, men kunne ikke trøkke til for fullt.

Jan Gunnar Kolstad
Jan Gunnar Kolstad Profil E-post
Publisert 25.03.2014 kl 14:03 Oppdatert 25.03.2014 kl 14:04

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere

Spillere:

Lag:


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.ba.no/41/7252105/2014-03-25T14:04:39Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.156.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

– Det gjør fortsatt vondt bak i leggen, spesielt når jeg skyter, men også ved brå retningsforandringer eller langpasninger. Så jeg kan ikke skyte skikkelig, da er jeg jo en smule hemmet, sier en ikke altfor glad Askar til BA.

MISTET DET MESTE

For mens solen skinte fra blå himmel og lagkameratene drev med siste finpuss av formen, har Askar vært veldig uheldig med sesongoppkjøringen. Han ble skadet og ute i ukesvis fra første treningskamp av, skadet igjen mot Sandnes Ulf 9. mars, og innser at han har mistet mye. Han drar på det når BA spør om han blir klar for å starte i sesongåpningen mot Sarpsborg søndag.

– Jeg vet rett og slett ikke. Jeg kjenner fortsatt godt at jeg har vært skadet, men det er jo noen dager igjen enda. Men dette er altså min første skikkelige trening på lenge, og jeg kan ikke trø helt skikkelig til, sukker han mens han legger en ispose på den trøblete høyre leggen.

– Kjedelig å ha mistet så mye av oppkjøringen, jeg har jo gått glipp av det meste av treningskamper og samkjøringen av laget, sier han til BA.

USIKKER NORLING

– Om Amin blir klar? Tja, vi får se, litt tidlig å si ennå. Han var jo med her, men han kjenner det visst ennå i leggen. Vi vet mer nærmere helgen, sier Rikard Norling til BA.

Men bortsett fra uheldige Askar, var hele gruppen i full trening på Nymark tirsdag.

– Helt fantastisk, dette her, sier assistenttrener Simon Hollyhead og myser mot den uvante gule dingsen på himmelen.

– Du kan se det i ansiktet på guttene at det nærmer seg: Alle er ivrige og spente, og vi har altså alle utenom én skadefrie. Det er en flott situasjon, sier han til BA.

På forsiden nå


...

Har ventet på bagasjen i fem dager - SAS aner ikke hvor den er

SAS vet ikke hvor de er, hvor mange som mangler, når de kommer frem eller hvorfor de ikke er kommet frem.

Gråt da hans norske pappa dro

Ibrahima Dramé knyttet tette bånd til tidligere Brann-leder.

...

Nå snur været - finn frem paraplyene

Fra i morgen kan vi vente regn, men ifølge meteorologen er den ingen grunn til å fortvile.

Varm - varmere - Bergen! BA-journalist Eirik Langeland Fjeld prøver å kjøle seg ned.

Varm bileiers bekjennelse

Om ettermiddagen, etter jobb, prøver jeg å spise litt. Det blir kald frukt til middag i dag også. Jeg går ut og setter meg i bilen utenfor huset.