...
Trond Mohn kommer ikke til å hjelpe Brann med spillerkjøp i neste overgangsvindu. -Slik jeg blir behandlet når jeg gir penger til Brann, så kan fansen bare glemme det, sier Mohn til BA. Milliardæren er fortsatt en ivrig tilskuer på Stadion. -Jeg synes det er leit at man ikke får uttelling. Det har vært mye stang ut. Jeg synes det er mye godt i laget. Tror bare det er snakk om å være tålmodig så løsner det, sier Mohn. (Arkivfoto) Foto: Emil Weatherhead Breistein

Mohn sier fansen kan glemme bidrag til spillerkjøp

– Slik jeg blir behandlet når jeg gir penger til Brann, så kan fansen bare glemme det, sier Trond Mohn.

Trond Roger Nydal
Trond Roger Nydal Profil E-post
Publisert 26.05.2014 kl 23:25 Oppdatert 27.05.2014 kl 06:27

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere

Lag:


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.ba.no/41/7382467/2014-05-27T06:27:32Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.205.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Glisne tribuner og fare for nedrykk er det triste faktum for Brann elleve kamper ut i årets sesong. Mange supportere håper på nye spillerkjøp i sommer, men ettersom Sportsklubben taper millioner på tilskuersvikt, er det et faktum at investorhjelp må til skal Brann ha råd til forsterkninger i neste overgangsvindu.

MISLIKER BEHANDLINGEN

Trond Mohn har gitt mange titalls millioner til klubben gjennom årenes løp – både til kjøp av enkeltspillere, til å dekke underskudd og til å finansiere treningsbaner og andre prosjekt. På direkte spørsmål om det er aktuelt å gi nye bidrag til spillerkjøp i sommer, svarer Mohn dette:

–Nei, slik jeg blir behandlet når jeg gir penger til Brann, så kan fansen bare glemme det.

Milliardæren vil ikke utdype utspillet, men bekrefter med et kort «ja» at det er all kritikken han fikk i fjor høst som ligger bak.

I en turbulent periode fikk Rune Skarsfjord forlenget kontrakten. Rett etter ga Mohn ti millioner kroner til Brann i gave. Det førte til massiv kritikk fra supporterne, både rettet mot Mohn og ledelsen i Brann.

Klubbens styreleder, Rolf Barmen, henviser til daglig leder Roald Bruun-Hanssen når han blir informert om Mohns utspill.

–Jeg har en veldig god dialog med Trond. Utover det har jeg ikke behov for å kommentere noe mer, sier Bruun-Hanssen.

NEPPE ET ENDELIG BRUDD

–Det som er veldig klart fra vår side i den situasjonen vi er i nå, er at det er de spillerne vi har som skal gjøre jobben. Det er vårt fokus, understreker han.

–Men er dere informert av Trond Mohn om at han ikke vil bidra til spillerkjøp?

–Vi har en god dialog med Trond og vet hvor vi har ham. Det setter vi pris på, svarer Bruun-Hanssen.

Uten alle Mohn-bidragene kunne ikke Brann drevet klubben på dagens nivå. Skal vi tolke Bruun-Hanssen er det ikke nødvendigvis snakk om et endelig brudd.

–Bidragene hans har selvfølgelig alltid vært viktige, og det vil de fortsatt være. Han er en viktig medspiller for oss på alle måter. Det handler ikke bare om økonomi, men han gir oss også råd, veiledning og støtte.

På forsiden nå


Mons Ivar Mjelde: – Nedrykket er en katastrofe

Mons Ivar Mjelde og andre tidligere Brann-profiler er langt nede etter nedrykket.

Sørgende og fulle Brann-supportere

Brannfansen gråt etter tapet. En Brann-supporter fikk i seg litt for mye da han slukket sorgen, og endte i fyllearresten, to ble tatt med nødbluss og en ble bortvist på grunn av bråk. Men alt i alt var det mindre bråk enn politiet fryktet.

Brannbørsen

BAs vurdering av Brann-spillerne etter kampen mot Mjøndalen.

Brann i bygg ved Bryggen

Det var full fyr i en bygård like ved Bryggen sent onsdag kveld. Klokken 2351, omtrent en time etter brannen brøt ut, ble den meldt slukket. Ingen ble skadet.