– Det er vår egen skyld at vi taper. Vi burde drepe kampen i 1. omgang. Det er skuffende at de bidrar så lite, men de anser nok seg selv som ikke gode nok. De vinner nok på vår ineffektivitet, sier Løv-Ham-trener Arne Sandstø.

Bortelaget tok en tidlig ledelse etter et tidlig straffespark. Derfra tok Løvene over, og før pause kunne de fort ha scoret både to og tre mål. Walde, Marøy, Kaland og Storesund hadde alle muligheter til å tegne seg på scoringslisten.

Løv-Ham fikk imidlertid hull på byllen etter en time spilt. Erlend Storesund fikk ballen av Arve Walde, vendte vekk en mann og plasserte ballen lekker i krysset.

– Det var deilig å få det målet. Jeg traff godt, men er mest glad for å gjøre litt opp for de sjansene jeg brente tidligere i kampen, sier Storesund.

Etter scoringen slet hjemmelaget med å opprettholde det sterke presset fra 1. omgang, selv om de forsatte å dominere banespillet. Men minuttet på overtid kom avgjørelsen, og tapet var et faktum. Og som ikke tapet var nok måtte midtbanetalentet Fredrik Haugen ut med skade like før pause. En rift i innsideleddbåndet i kneet gjør at Haugen er ute i ca. seks uker.

– Utrolig kjedelig. Det er ikke gøy i det hele tatt. Verken skaden eller tapet. Vi vant kanskje 25-2 i sjanser. Det er det dummeste jeg har vært med på, sier Haugen.

PS! Løv-Ham-trener Arne Sandstø ville ikke snakke om den ledige stillingen som Brann-trener.