Nest tapte i Fredrikstad

Artikkelen er over 5 år gammel

Gikk på sesongens tredje nederlag.

DEL

FFK vant 2-0 i 16. mai-kampen på eget gress.

– Noen ganger spiller man kamper mens man er litt tom for energi og overskudd. Nettopp energi og overskudd har vært en av suksessfaktorene vår tidligere denne sesongen, men denne gangen var vi ikke helt der, forklarer trener Alexander Straus til BA.

Ifølge Fredriksstad Blads livereporter, var det en fortjent seier til vertene, og Nest-Sotra slet - bortsett fra ved ett tilfelle - å skape de store sjansene-

– Det er ikke hundre prosent bom det, erkjenner Straus. Men...

– Vi hadde en stor mulighet på stillingen 0-0, da Steffen Lie Skålevik kom alene med keeper. Hadde det blitt mål der kunne kampen fort fått et helt annet utfall. Ellers klarer vi ikke å skape så mye vi ønsker, mener Straus.

MÅL RETT FØR PAUSE

Robert Stene ga vertene ledelsen etter 38 minutter. Han fikk et innlegg fra venstresiden, og banket ballen bak Martin Sanchez Olsen i Nest-Sotra-buret.

Vinnermålet ble satt inn av Dag Alexander Olsen 18 minutter før slutt etter en situasjon der ballen spratt frem og tilbake i feltet.

– Det første målet kom like før en pause der vi skulle snakke sammen for å få opp energien. Det andre målet kom da vi gjorde oss klar for å gjøre et taktisk, offensivt bytte. Sånn sett kan du si at målene kom på et ugunstig tidspunkt, men jeg synes alle mål imot kommer på ugunstige tidspunkt, poengterer Straus.

BJØRSVIK-SKADE

Allerede tirsdag venter en ny tøff kamp. Da kommer Sandefjord til Ågotnes, laget som ligger på 2. plass så langt med 19 poeng, fire poeng foran Nest-Sotra.

Straus har en stor bekymring foran kampen. Max Bjørsvik måtte ut ved pause i Fredrikstad, og senest søndag kommer svaret på om han har pådratt seg en strekkskade.

– Heldigvis kommer det en ny kamp fort. Da skal vi reise oss sammen, og få tilbake den energien og innsatsen vi har vist i kamper tidligere denne sesongen, sier Straus.

Artikkeltags