Ute i seks uker

Erlend Storesund.

Erlend Storesund. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Krisen i Løv-Ham vil ingen ende ta.

DEL

Nå er kaptein Erlend Storesund ute i opptil seks uker.

– Det var ikke akkurat dette vi trengte, sukker trener Tom Mangersnes. Han leder et lag som har slit fryktelig med å finne nettmaskene i vår. Løv-Ham har spilt jevnt med de aller fleste motstanderne i år, men har sanket fattige fem poeng etter en vanvittig sjansesløsing.

I et ungt og urutinert lag har Erlend Storesund den kanskje viktigste jobben, som kaptein og leder. Men det som så ut som en mindre skade mot slutten av kampen mot Kongsvinger i helgen, viste seg å være mer alvorlig. Storesund skal få sjekket kneet onsdag, men det er allerede klart at han blir ute i minst en måned, kanskje seks uker.

– Vi har spilt uten en sentral mann som Efe Ehiorobo på midten i mange kamper allerede, og Øystein Aksnes har gjort en fin figur. Så rent spillermessig er det ikke full krise. Men som lederskikkelse og foregangsfigur på trening blir det veldig vanskelig å erstatte Erlend, sier Mangersnes.

Men selv om det er en midtbanemann som nå er ute, forandrer det ikke prioriteringslisten til Løv-Ham-treneren.

– Det er ingen tvil om hva vi trenger mest, og det er en spiss. Vi skulle hatt en som kunne kommet inn og tatt presset av de unge vi har nå. For det er ikke tvil om at måltørken preger en spiller som for eksempel Max Bjørsvik, sier Mangersnes, som nå altså har fått enda et problem å forholde seg til.

Artikkeltags