Spillsenteret øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Liverpool er Guardiolas skrekk

Oddssingel La Liga: Real Madrid har prestert elendig på bortebane

V4/V5 Bjerke: Strålende internasjonal lunsj på Bjerke

LiveOvergangsvinduet januar 2019

Premier LeagueAlle Premier League-overgangene i januar

Torsdagens langoddsprogram har sitt soleklare høydepunkt i Premier League-kampen mellom Manchester City og Liverpool som har avspark kl 21.00. I tillegg er det en meget interessant hengekamp fra La Liga mellom Villarreal og Real Madrid.  Det er ellers full runde i Eliteserien i ishockey her hjemme og i Tour de Ski er det jaktstart både for menn og kvinner. Det nærmer seg håndball-VM og det fem privatlandskamper på torsdagens program, deriblant Norge mot Island.

NB! Fredag er det 99 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Firmino scorer og Liverpool vinner - 6,60 i odds (spillestopp kl. 2055)

Liverpool er ubeseiret denne sesongen, og er også suverene serieledere. Jeg tror de kan være ubeseiret også etter bortekampen mot Manchester City torsdag kveld. Salah, Firmino og Mané kan skape problemer for et City-forsvar som har slått sprekker i desember. I same perioden har Liverpool bøttet inn mål.

Roberto Firmino scoret hat-trick mot Arsenal i forrige serierunde. Først utnyttet han svakt forsvarsspill av Arsenal, og satte inn 1-1. Deretter driblet han seg forbi Sokratis og Mustafi før han banket ballen i mål. Den tredje scoringen kom fra straffemerket. Han er den tredje brasilianeren til å score hat trick i Premier League. Bare Robinho (Manchester City) og Afonso Alves (Middlesbrough) har gjort det før ham.

Liverpool-klipp

Firmino er også den brasilianeren som har scoret flest mål i Premier League-historien. Han har 43 scoringer så langt.

Hat-tricket til Firmino mot Arsenal var de tre første scoringene hans på hjemmebane i Premier League denne sesongen. De øvrige fire målene har kommet på bortebane. Det er også på bortebane han har scoret flest ganger mot City.

Brasilianeren har nemlig scoret i to av de fire siste bortekampene mot Manchester City. Men: Han har vært involvert i seks mål på de syv siste kampene mot Pep Guardiolas menn. Han har tre scoringer og tre målgivende.

Jeg tror Firmino kan komme til å gjøre livet surt for City i kveld. 6,60 i odds på at Firmino scorer og Liverpool vinner på Etihad er spennende. Det er selvsagt et risky spill, men det er verdt å forsøke, synes jeg.

Klikk her for å levere dette spillet