(NETTAVISEN): Allerede i episode fire av årets sesong av «Skal vi danse» har nivået begynt å bli skyhøyt blant kjendisene som svinger seg rundt på parketten.

I kveld fikk derimot deltakerne god hjelp fra tidligere «Skal vi danse»-deltakere, og parketten har aldri før vært mer stjernespekket.

Blant dem som overrasket mest var barnetv-profil og YouTuber Victor Sotberg, som fikk god hjelp av «God kveld Norge»-programleder Dorthe Skappel som var med i «Skal vi danse» i fjor. Med sine frekke kostymer og fantastiske dans til «Gangnam Style» imponerte de både dommerne og seerne.

Også Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», fikk publikum til å juble sammen med sine to brødre Silas og Emil Massa. De hadde også tatt med seg Lasse Matberg som har vunnet italienske «Skal vi danse».

Saken fortsetter under bildet.

For Adrian Sellevoll derimot gikk det imidlertid ikke helt som håpet. Til tross for god hjelp fra Alexander Sæterstøl, måtte han se seg slått på målstreken likevel.

- Jeg har ikke vært så flink til å trene, så det går fint. Det er andre som fortjener denne plassen mer enn meg, uttalte Sellevoll fra parketten.

Til Nettavisen innrømmer han at det utsendelsen ikke kom som et stort sjokk.

Irriterte dommerne

At det var Adrian Sellevoll sin tur til å takke for seg, kom neppe som et sjokk for dommerne heller. De ble mildt sagt ikke imponert over det de så på parketten i kveld.

– Lillian du har min dypeste medfølelse, altså den dansen her Adrian.. Hva var dette? Stiv som en drink i beina. Nå må du følge med, eller så dumper det, advarte Merete Lingjærde.

– Jeg vet ikke om du har god samvittighet for hvor mye du har jobba. Du går inn i dansetrinnene og står og venter, det blir ikke noe helhet, sa Tore Petterson.

– Lillian, jeg holdt på at du har min dypeste medfølelse med kremen av norsk ungdom. Jeg synes du skal ha litt respekt for det programmet du er med på, smalt Trine Dehli Cleve, og ga en treer til Adrian.

De øvrige dommerne ga 5, 4 og 4.

Saken fortsetter under bildet.

Tredje deltaker ut

Adrian Sellevoll er altså tredje deltaker ut etter at Per Sandberg og Bahareh Letnes røk ut i første og andre runde.

At konkurransen har begynt å tilspisse seg er det ingen tvil om, noe også deltakerne har begynt å kjenne godt på kroppen.

Da Nettavisen var på besøk på dansetrening tidligere denne uken, kunne flere deltakere røpe at de merket godt på kroppen at konkurransen er godt i gang. Spesielt dansepartneren til Emilie Nereng, Santino Mirenna.