Alan Walker til Spektrum

Alan Walker backstage før konsert i München i fjor.

Alan Walker backstage før konsert i München i fjor. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Blir et show inspirert av gaming.

DEL

Superstjernen Alan Walker inntar hovedstaden, og Oslo Spektrum 9.november, når han holder sin første av ni konserter fra arenaturnèen «Aviation Tour».  Hvor konsertveien går etterpå, er enda ikke offentliggjort.

Den ferske Spellemann-vinneren, røper at han har planlagt en helt spesiell konsert for sine norske fans.

Les også: Livet på Alan Walker-turné 

–  Jeg gleder meg enormt til å holde konsert i hovedstaden og det blir helt spesielt å kunne gjøre dette i forbindelse med min aller første arenaturnè, sier Alan Walker i en pressemelding.

21-åringen har siden slippet av megahiten «Faded» i 2015, toppet hitlistene- og turnèrt over hele verden. Musikken har blitt strømmet av svimlende mange mennesker

Les også: Har bikket en milliard

Nylig mottok den maskerte DJ-en både en Spellemannpris- og en egen stjerne i hjembyen Bergens svar på  «Walk of fame». Når hovedstaden står for tur i november, skal Walker krydre showet med noe som står hans hjerte nært. Nemlig gaming.

Les også: Alan Walker: – Det er en stor ære

Les også: Alan Walker har kjøpt ny kåk

–  Gaming er en viktig del av hvem jeg er og har vært en stor inispirasjon i musikken jeg produserer, så nå ønsker jeg å dele denne lidenskapet med publikum og fans ved å implementere dette og mye mer i et helt unikt show, forteller Alan Walker videre.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken