Gå til sidens hovedinnhold

Annabella ble dumpet på grunn av leppespalte

Artikkelen er over 1 år gammel

I BApods nyeste episode kan du høre hvordan Hein og Cathrine ble foreldre til lille Annabella (3) midt i koronakrisen.

(Du finner podkasten nederst i saken).

Hein og Cathrine Lillebøe Håland dro til Ungarn for å hente hjem Annabella (3), men ble sittende koronafast i Ungarn. I BApods nyeste episode kan du høre om hvordan de kom seg hjem da hele verden stengte ned. I tillegg kan du høre historien om hvordan livet ble for Armin Christoffer (9) og lillesøster Annabella, som begge er adopterte fra Ungarn.

Tok over kontrollen

– Lille Annabella ble plassert på barnehjem i Ungarn fordi hun hadde leppespalte. Det ble lykken for oss, for nå er hun datteren vår.

– Det sier Hein Lillebøe Håland og gliser så bredt han bare kan.

Den lille treåringen har mer eller mindre tatt over kontrollen på hus og hjem hos familien Lillebøe Håland. De siste årene har vært begivenhetsrike for Cathrine (41) og Hein (47). De har flyttet til et romslig hus på Askøy og de har gått fra to barnløse til en vilter familie på fire på like mange år.

Først kom Armin Christoffer (9) i 2016, og midt i koronakrisen klarte ekteparet å tråkle seg gjennom Europa og hjem med tre år gamle Annabella (3).

BApod er produsert av Kai Flatekvål, og musikken er laget av Lars Flatekvål basert på trompetspill av Per Jørgensen.

Du finner denne podkasten her, på Spotify og alle andre podkast-apper som finnes på smarttelefoner. Det eneste du trenger å gjøre er å søke etter BApod, og trykke følg. Så er du der.

Kommentarer til denne saken