Førstepremiepotten i Vikinglotto var vokst til 144 millioner kroner onsdag, og andrepremiepotten var på nesten 2,5 millioner kroner. Det var ingen som klarte å krysse av de seks rette tallene pluss vikingtallet, men en mann fra Askøy var den eneste spilleren som hadde 6+0 rette. Han får dermed 2.495.085 kroner ekstra å rutte med i julehandelen.

Spill Vikinglotto her!

Mannen er den første spilleren fra øykommunen utenfor Bergen som har vunnet over én million kroner i Vikinglotto i 2019.

Han er faktisk bare den tredje millionvinneren i Vikinglotto fra Askøy noensinne. Begge de to andre milliongevinstene kom med ni måneders mellomrom i 2012. En kvinne vant 1,1 millioner kroner i desember 2012, mens en mann stakk av med hele 14,6 millioner kroner i april samme år.

Vil dele med ungene

- Tusen takk, det er jo supert, og det blir vel vanskelig med søvn nå. Dette var super-dupert, sier askøyværingen som lovet å ta feiringen til helgen. Jeg har en Vikinglotto-rekke jeg har levert i årevis og kupongen har jeg bygget på etter hvert, sa den ferske millionæren til Norsk Tipping.

- Nå får vi bare ta inn den gode følelsen. Vi har voksne barn i startgropen så det faller nok litt på de også, fortalte askøyværingen.

Det er bare tre personer som har blitt millionærer i Vikinglotto i Hordaland så langt i år, og alle tre er menn. Den største premien som er utbetalt havnet på konto til en bergenser. Han vant 15,1 millioner kroner i slutten av juni.

Her er tallene som ble trukket ut i Vkinglotto-trekningen onsdag 27. november:

28 - 11 - 48 - 27 - 30 - 42

Vikingtall: 3

Siden ingen tok Vikinglotto-potten vokser den til ca, 162 saftige millioner kroner førstkommende onsdag.

Andrepremiepotten er igjen estimert til å bli ca. 2,4 millioner.

Onsdag er det ca. 162 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!