Gå til sidens hovedinnhold

BA-eksperten hyller Tveita med egen rap!

Gjengen i Fotballpreik er selvsagt fra seg av begeistring etter Branns 2-1-seier over Molde.

Stemningen er god i denne ukens Fotballpreik. Solen skinner, gradestokken har passert 25, og ikke minst, Brann returnerte fra Rosenes by med tre poeng i bagasjen etter å ha slått Molde 2-1.

Gjengen i studio hyller den ukjente og usannsynlige helten, Jon-Helge Tveita. BAs Offsiden-ekspert, Mathias Macody Lund, drar det lengst når han rett og slett rapper en hyllest til høyrebacken!

Tungt for Bamba

Men det er selvsagt mer å ta tak i. Spillet til Brann, og da spesielt kontringsspillet, var til tider en fryd å se på mot Molde, men hva hjelper vel det når Daouda Bamba ikke klarer å ta vare på en eneste mulighet. Branns dyrekjøpte spiss er inne i en blytung periode og har gått ti strake kamper uten å score mål.

– Om han ikke scorer snart, så må Brann skaffe ham et straffespark. De må få Bamba i gang igjen, er den klare meldingen fra Mathias Macody Lund.

Står på sitt fortsatt

Grepet med å gi Robert Hauge ansvaret var et vellykket et, men hva kan vi forvente oss når Kåre Ingebrigtsen tar over på torsdag? Har Brann vært for trygg og kjedelig i trenerjakten, eller burde de tatt større risiko og gått for et mer ukjent navn? Macody står fortsatt på sitt!

– Det er ukjente trenere som har hatt suksess med Brann. Mons Ivar Mjelde hadde ingen trenererfaring før han tok over. Det endte med cup- og seriegull, poengterer Bergen Nord-treneren.

Fotballpreik spoler gjennom det meste. Åsane vant igjen, Øygarden går det litt tråere med, mens byens mest suksessrike fotballkvinne for øyeblikket heter Renate Blindheim. Her er det bare å trykke play!

Kommentarer til denne saken