Gå til sidens hovedinnhold

BA får Mjelde som Brann-ekspert

Artikkelen er over 2 år gammel

Du vil i år kunne se Branns treningskamper eksklusivt på BA.no, og vår ekspertkommentator er mannen som tok gullet hem!

– Dette gleder jeg meg til! Jeg anser meg slett ikke som ferdig som topptrener, men vil nå være nøye med hvilken klubb jeg eventuelt sier ja til. I mellomtiden vil dette være en strålende måte å holde meg i miljøet. Og jeg vil jo tro at jeg kan ha noe å bidra med, sier Mons Ivar Mjelde.

BA henter altså inn gulltreneren fra 2007 for å gi våre seere innsikt under Branns treningskamper. Hovedkommentator blir Rune Eriksen, som selv har mange år som sportskommentator bak seg, blant annet i NRK og i Mesterliga-sendinger på TV 3.

Eriksen gleder seg til å jobbe meg Mjelde.

Debuterer fredag

– Det er viktig for oss å få Mons Ivar Mjelde inn som ekspert. Han har lang erfaring som både trener og spiller på det høyeste nivået i Norge. Han er faglig sterk, har engasjement, sterke meninger og – for å si det forsiktig – så kan han fotball! Mons vil garantert bidra til å løfte produktet vårt, sier Eriksen.

Mjelde vil debutere som ekspertkommentator i Branns kamp mot Nest-Sotra fredag, en sending som starter kl. 1115.

– Jeg har hverken et «horn i siden» til noen i Brann, eller vært veldig tett på dem i årene etter at jeg sluttet. Så jeg vil absolutt kunne være kritisk, men er ikke ute etter å «ta» noen. Dette er en klubb jeg fortsatt har sterke følelser for, sier Branns gamle toppscorer og hovedtrener fra 2003 til 2008.

Branns treningskamper

Fredag 25. januar: Brann - Nest-Sotra, Vestlandshallen, kl. 1200.

Tirsdag 12. februar: Brann - Start, Gran Canaria, kl. 1400.

Lørdag 23. februar: Kristiansund - Brann, Kristiansund, kl. 1700.

Søndag 3. mars: Brann - FK Haugesund, Vestlandshallen, kl. 1500.

Søndag 10. mars: Brann - Rosenborg, Marbella (tidspunkt ikke klart).

Fredag 15. mars: Bodø/Glimt - Brann, Marbella (tidspunkt ikke klart).

Lørdag 23. mars: Brann - Sogndal, Myrdal kunstgress, 1500.

Du vil kunne se alle Branns treningskamper på BA.no, utenom Kristiansund - Brann, som Discovery har rettighetene på.

– Som trener synes jeg treningskampene er kjekke, der kan en prøve og feile litt. Det vil vi nok se fredag også, begge lag vil prøve ut en del folk. Men for Branns del er konkurransen om plass på laget så hard at jeg forventer bra trøkk fra dem. Og de kan uansett ikke slippe seg mye ned før Nest kan spille jevnt med dem, påpeker Mjelde.

Han vil være Eriksens makker i de fleste treningskampene, men er ikke med når Brann (og BA) reiser på leir til Marbella i mars.

– Det handler om kjemi

– Jeg interesserer meg selvsagt veldig for Brann, men også lokalfotballen er jeg veldig glad i. Så nå ser jeg veldig frem til sesongen, sier Mjelde, som også vil bli med i BAs dekning av lokalfotballen og toppfotballen på damesiden når serien starter.

– Mons var jo den siste treneren som hentet gullet hem til Bergen. Det kommer til å bli gøy å kommentere sammen med ham. Det handler om kjemi. Vi kjenner hverandre, og det vil nok seerne merke, sier Rune Eriksen.

 

Kommentarer til denne saken