Brann spiller sin første hjemmekamp i cupen siden 2015 når Fredrikstad tar turen til Stadion for å krige om avansement til 4. runde.

Den kampen kan alle BA-abonnenter få med seg direkte på BA.no kommende torsdag klokken 18.

– Det er svært gledelig at BA sender den første cupkampen på Stadion siden 2015. Vi har et dyktig team på plass, som skal sørge for at seerne får en god opplevelse, sier sportsredaktør i BA, Tormod Bergersen.

Slik får du tilgang til Brann-FFK

Du kan se kampen både i vanlig nettleser (mobil, nettbrett og desktop) og på din TV hvis du har en nyere smart-TV eller Apple TV.

1: Skaff deg et BA-abonnement, om du ikke allerede har det

2: Søk etter «Direktesport» i app-butikken på din enhet.

3: Last ned appen og følg instruksjonene på skjermen for å logge inn med ditt abonnement.

Appene fungerer på Apple TVer med tvOS 11.0 eller høyere. Det vil si modellene Apple TV HD og 4K. For Samsung og LG må du ha en SmartTV produsert i 2017 eller senere.

Én måned siden sist

Brann-Fredrikstad er et oppgjør som klinger godt i norsk fotball.

Dette blir det 54. møtet mellom lagene, og det er bare en liten måned siden Fredrikstad var på Stadion for å spille seriekamp i 1. divisjon. Da var Brann knusende overlegne og vant 3-0.

Se Brann-Fredrikstad her!

– Det viktigste for oss var å få en hjemmekamp igjen i cupen, for det er lenge siden sist. Jeg trodde nesten vi måtte møte et eliteserielag for å få det, men så kom Fredrikstad opp av bollen. Det blir kjekt. En tøff og fin utfordring, sier Brann-trener Eirik Horneland.

Slik gikk det da lagene møttes i serien i mai:

BA starter sendingen fra Stadion klokken 1725. Da blir det gjester i studio sammen med programleder Jonas Johnsen frem til kampstart klokken 18.

Kampen kommenteres av Erik Hanøy. Han har med seg BAs fotballekspert og tidligere Brann-spiller Jonas Grønner som sidekommentator.

– Dette blir en kul kamp. Det er en motstander som klinger godt, det er cup, det er sommer, og med et Brann i storform og en Bård Finne som bare spaserer inn mål i cupen, så blir dette veldig bra, sier Grønner.