BA viser fire Brann-kamper i vinter

I februar og mars viser BA fire av Branns treningskamper. Det inkluderer bortekampen mot den svenske seriemesteren Djurgården og generalprøven mot Sogndal.

I februar og mars viser BA fire av Branns treningskamper. Det inkluderer bortekampen mot den svenske seriemesteren Djurgården og generalprøven mot Sogndal. Foto:

Av

BA har rettighetene til de viktigste Brann-kampene i vinter.

DEL

Det blir Brann-vinter på BA.no i år også. BA sender fire av treningskampene til rødtrøyene i februar og mars.

Det er generalprøven mot Sogndal, bortekampen mot Djurgården og treningskampene fra vinterens siste treningsleir i Marbella.

– Det er en gledens dag at vi i BA kan gi denne nyheten til våre lesere. Fra mitt ståsted så er dette indrefileten av treningskampene til Brann i vinter. Nå bygger vi videre på det produktet som vi startet på for ett år siden - og som vi fikk fantastiske tilbakemeldinger på, sier nyhetsredaktør i BA, Rune Eriksen.

Djurgården og Sogndal

Det første som kommer ut av godteposen er treningskampen mot den svenske seriemesteren Djurgården i Stockholm 15. februar. Den kampen kan du som BA-abonnent nyte direkte fra sofaen hjemme i Bergen.

Kampen sendes i samarbeid med Discovery, og spilles i Tele2 Arena.

– Jeg har hatt en god dialog med alle parter i flere uker - og nå har vi landet dette. Vi samarbeidet godt med Discovery Norge da vi delte på rettighetene til kvalifiseringskampen mellom Åsane og Notodden i fjor høst - nå fortsetter vi det gode kompaniskapet. Det setter vi stor pris på, sier Eriksen.

For å få se kampene trenger du abonnement på BA. Det kan du sikre deg her.

BT kjøpte rettighetene til Branns kamper i vinter, men avisen har bare tilgang til de kampene som går på Branns hjemmebane. I tillegg til toppkampen mot Djurgården har Eriksen også sikret BA rettighetene til Branns generalprøve mot Sogndal på Fosshaugane 28. mars.

Den kampen sender BA i samarbeid med Sogn Avis.

– Her får vi en god pekepinn på hvor Brann står før de reiser til Lerkendal og serieåpner mot Rosenborg en uke senere, påpeker Eriksen.

Branns tre siste på BA.no

BA sitter gjennom Amedia også på rettighetene til treningskampene i Marbella. Det er Branns andre og siste treningsleir før sesongstart.

Brann reiser ned dit 11. mars og blir der i ti dager. På den spanske solkysten skal rødtrøyene møte eliteserielagene Start (14. mars) og Bodø/Glimt (20. mars.)

Med Sogndal-kampen i boks kan dermed alle BA-abonnenter se Branns tre siste treningskamper i sesongoppkjøringen direkte på BA.no.

– Marbella er kampleiren hvor klubbene finjusterer form og spillestil før eliteserien sparkes i gang. Denne leiren blir veldig verdifull for Lars Arne Nilsen og Brann. Og de møter to klubber som begge har bergenske kjenninger i og rundt laget, sier Eriksen.

Eriksen og Jonas Johnsen skal dele på kommentatoransvaret. Som i fjor har de med seg Branns gulltrener fra 2007, Mons Ivar Mjelde, som fast ekspertkommentator.

Artikkeltags