Helt topp

– Jeg setter stor pris på fritidstilbudene i Bergen. Jeg går på Fysak så å si hver eneste dag. Fysak har fått meg til å bli mer sosial og jeg har fått flere venner der.

Bergen har i grunnen alt! Masse butikker, gode restauranter, busser over alt og bybane. Vi har ingenting å klage over!

Hilsen

Kim Caba Hera Tyssebotn (20)

Diskriminerende

– Jeg leste summetonen til Knut, som ikke fikk betale et frimerke med en 20-kroning. Det går ikke an! Dette er diskriminering! Er ikke penger lenger et lovlig betalingsmiddel?

Roald Mjøs

Skuffende

– Det er bare i Bergen det kan skje. Korskirkeallmenningen er rustet opp og toppet med et sykkelstativ. Vi trodde formen på steinen skulle ta oss tilbake i tid, men et svært sykkelstativ dominerer hele plassen, så samspillet mellom Korskirken og den åpne plassen uteblir!

Gammel brolegger,

Arvid Fjæren

Fantastisk

– Det er veldig hyggelig med alle som gir bort ting på Finn!

Lørdag kunne vi hente et flott dusjkabinett på Minde og en super vaskeservant på Tyssøy! Takk for flotte ting, som blir til stor nytte.

Takk også for den fine turen til Tyssøy – et idyllisk sted hvor vi aldri hadde vært før!

Hilsen Jorunn B.J.

Bybanen til Åsane

– Måtte le godt for meg selv da jeg leste Geir Kviles artikkel 16.02. vedrørende flertall for bybane til Åsane. Det er utrolig at journalisten enda ikke har fått med seg at flertallet av 600 åsabuere allerede har stemt NEI til denne trikken og JA til buss. Dette gjennom Respons Analyse, og da selvfølgelig foretatt av beboerne tilhørende Åsane. Om markedsanalysefirma InFact har ringt rundt til 529 bergensere så er jo det rivende likegyldig hva disse svarer. Gi åsabuene en ny folkeavstemning om nødvendig, slik at det blir et demokratisk og rettferdig resultat.

Og til Ingrid Fjelstad og Trond Tystad, vis litt respekt og forståelse for oss som faktisk bor i Åsane og har tilhørighet her ute. Vi ønsker vel ikke at våre neste generasjoner skal være med å betale for dette prosjektet som allerede har sprukket med milliarder før spaden er satt i jorden. Jeg tror nok det finnes andre fornuftige prosjekter og tiltak som milliardene kan brukes på enn dette utopiske skinneskrammelet som ikke er ønsket til Åsane.

Hilsen Grethe Urdal

Høyre

– Høyre var opprinnelig for bybane over Bryggen, men så bestemte de seg for å være populister og dermed gikk de inn for å støtte tunnelalternativer, som deres eget byråd i sin tid avviste for å være urealistisk.

Det fint å se at de voksne i Høyre nå har tatt styringen. Bergens befolkning kan derfor være trygg på at de blir ikke byråd med Høyre uten at det blir bygget bybane over Bryggen.

Hyggelig at Høyre nå er tilbake på rett spor, men skulle ønske at de hadde gjort det før, så hadde vi spart oss for mye arbeid

Trond Wathne Tveiten

Skyss

– Kjære Skyss. Uansett hva jeg skal være med på, så rekker jeg aldri siste buss til Nattlandsfjellet. Kan dere være så snille å sette opp en buss fra sentrum til Nattlandsfjellet hver kveld klokken 2240?

Andrea (14)

Svar: Vi har forståelse for at du ønsker deg flere avganger, og tar med oss innspillet ditt. Samtidig må Skyss prioritere innenfor de økonomiske rammene vi har, for å gi flest mulig et best mulig tilbud.

Med vennlig hilsen

Øyvind Strømmen

pressekontakt, Skyss

Har du noe på hjertet?

Les flere summetoner her: Har dei tenkt på kvifor bydelen er så bilbasert?