Da seriegullet var sikret, gikk treneren ned på kne og fridde

Trener Kim Wide gikk ned på kne i «Badekaret» og fridde til samboer Nathalie Aagesen Eide søndag.

Trener Kim Wide gikk ned på kne i «Badekaret» og fridde til samboer Nathalie Aagesen Eide søndag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Etter at Bergen Ishockey hadde sikret seriegullet, entret like godt treneren isen og fridde til spiller Nathalie Aagesen Eide.

DEL

Bergen-spiller Nathalie Aagesen Eide hadde en stor dag i Bergenshallen søndag. Først nedsablet hun og lagvenninnene Nes. 4-2-seieren betyr at Bergen ishockeyklubb har vunnet 1. divisjon – hele fire kamper før slutt.

Da gullet var i boks, entret plutselig trener – og samboer Kim Wide – isen. Foran spillere og publikum gikk han ned på kne og fridde til en lettere sjokkskadet Aagesen Eide.

– Jeg hadde ingen anelse om at noe sånt skulle skje, sier hun.

Hun svarte ja, og samboerparet kunne i går kveld feire både seriegull og forlovelse.

Håper på eliteserien

– Det er de to beste tingene som kunne skje. Dagen har vært helt ... Jeg har ikke ord. Det har vært noen svarte hull, jeg tror ikke det har gått helt opp for meg ennå. Jeg er så superfornøyd, sier ishockeyspilleren til BA.

Den kommende ektemannen forteller at han hadde planlagt det hele i lengre tid.

– Vi elsker begge ishockey, så jeg tenkte at dette var den perfekte måten å gjøre på. Det har vært en utrolig dag med tårer, glede og latter, sier Wide til BA.

Nå blir det fort både opprykk og bryllup.

    Bryllup i «Badekaret»?

    – Mest sannsynlig blir det eliteserien neste sesong, men det er ikke helt avklart ennå. Det handler også om økonomi, men vi får se, forklarer han.

    – Hvor blir bryllupet nå da?

    – Det har vi ikke helt bestemt ennå. Det hadde jo vært perfekt å ta det på isen også, men det blir kanskje litt problematisk for våre litt eldre familiemedlemmer. Det blir enten på isen eller i varmere strøk, sier Aagesen Eide og ler.

    Artikkeltags