Ny nedtur for Bergen Hockey

Bergen-trener Pål Erik Glomsaas og hans gutter jobber i motbakke for tiden.

Bergen-trener Pål Erik Glomsaas og hans gutter jobber i motbakke for tiden. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Bergen tapte mot Narvik.

DEL

Narvik – Bergen 5-3: Foran 819 tilskuere i Narvik, vant hjemmelaget til slutt med to mål mot gjestene fra Bergen.

Bergen Hockey var soleklar favoritter til å vinne 1. divisjon denne sesongen. Starten på sesongen var også oppskriftsmessig, men så sa det plutselig stopp for bergenserne. Nå er de inne i en blytung periode – både økonomisk og poengmessig.

Lørdag ble intet unntak. Bergen-trener, Pål Erik «Gloms» Glomsaas, mente at Bergen viste fremgang spillemessig, men det endte med et ydmykende 3-5-tap mot laget som kun hadde tre lag under seg på tabellen før lørdagens kamp.

– Isolert sett gjør vi ingen dårlig kamp. Forskjellen er at de har matchvinnere, det har ikke vi. Vi kan ikke lage Youtube-mål hver gang. Narvik scorer dønn kjedelige mål – men like fullt viktige mål. Spillerne synes synd på seg selv nå, men det har de egentlig ikke lov til, selv om jeg har litt medfølelse med dem, sier «Gloms» til BA.

Havnet under etter 57 sekunder

Narvik tok ledelsen etter kun 57 sekunder, og doblet ledelsen tre minutter før første pause. En redusering av Martin Lund gjorde at Bergen kunne gå til den andre perioden med tro på å snu kampen.

Narvik benyttet likevel annenperioden til å avgjøre kampen med tre scoringer. Til slutt kunne det entusiastiske hjemmepublikumet juble for en 5-3-seier.

Syv poeng opp

Bergen ligger nå på en 6.-plass. Det er ti poeng opp til Ringerike på 2.-plass – plassen som gir opprykkskvalifisering.

– Nå ser vi ikke langsiktig, vi blir nødt til å ta det kamp for kamp. Vi er ikke ute av det, sier Bergens trener.

Lagene møtes til ny dyst søndag.

Artikkeltags