Her er den nye Statsraad-kapteinen

Kaptein Jens Joachim Hiorth om bord i skoleskipet «Christian Radich» i 2012. Nå skal han styre Statsraaden. (arkiv)

Kaptein Jens Joachim Hiorth om bord i skoleskipet «Christian Radich» i 2012. Nå skal han styre Statsraaden. (arkiv) Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Bosatt i Oslo, men skal styre Vågens dronning fra i sommer.

DEL

Stiftelsen Statsraad Lehmkuhl melder onsdag ettermiddag i en pressemelding at de har tilsatt ny, fast kaptein om bord på Statsraad Lehmkuhl.

«Den nye kapteinen heter Jens Joachim Hiorth, er 38 år og bosatt i Oslo. Tross sin unge alder har Hiorth tilbrakt mesteparten av sitt arbeidsliv om bord på seilskip og har tidlig i sin karriere seilt som jungmann om bord på Statsraad Lehmkuhl. Han har siden gått gradene om bord på Christian Radich og har seilt som fast kaptein der siden 2011 og er en høyt respektert kaptein i det internasjonale seilskipsmiljøet.»

Det skriver stiftelsen i pressemeldingen.

De er svært fornøyde med ansettelsen av Hiorth og sier seg trygge på at de har fått den best mulige kandidaten til ny kaptein på Bergens stolthet.

Kaptein Jens Joachim Hiorth vil gå inn i fast stilling og erstatte tidligere avløserkaptein Jarle Flatebø. Hiorth vil dermed bytte på jobben som kaptein på Statsraad Lehmkuhl med kaptein Marcus Seidl som har vært fast kaptein i over 20 år.

Artikkeltags