Gå til sidens hovedinnhold

Johanna møtte popidolet på Pastasentralen i Bergen

Artikkelen er over 4 år gammel

Den finske superstjernen Isac Elliot er i byen, og tenåringshjerter gleder seg. To ekstra heldige ungjenter fikk møte helten på restaurant.

17 år gamle Johanna Sæle Instebø og venninnen Guro Glomnes (16) hadde flaks. Da de besøkte Pastasentralen i Bergen sentrum fredag, møtte de finnen som fylte Grieghallen hvor han holdt konsert for litt over tre år siden.

Les også: Isac Elliot smeltet bergenske pikehjerter

Jentene fikk ta bilde sammen med popstjernen.

– Han er utrolig hyggelig og tar seg god tid til fansen og sier aldri nei til å bli tatt bilde av, sier Guro til BA.

Isac Elliot er blant artistene som skal opptre på Festplassen med P4 Vinterlyd lørdag ettermiddag.

Konsert lørdag

P4 og Kreftforeningen er i Bergen med arrangementet Vinterlyd denne helgen. På årets bergensplakat står Jan Eggum, Tungevaag & Raaban, Jesper Jenset, Sandra Lyng - og selvfølgelig Isac Elliot.

Det var ikke alle som var like heldige som Johanna og Guro. En rekke av Isac Elliots fans hadde derfor benket seg foran scenen flere timer før konsertstart.

– Det er første gangen vi ser en konsert med han. etterpå skal vi prøve å få kontakt med han backstage, sier Wengeal Abebe Washi (13) til BA før konserten.

Vennegjengen forteller at de var på plass foran scenen litt over klokken fem lørdag morgen, og hadde derfor pakket seg godt inn i tepper og varme klær.

– Vi prøvde å sove litt med det var ganske ubehagelig. Vi har «overlevd» på chips, pannekaker og snop, sier Johannes. 

Tolvte året

Ifølge P4.no er det andre gang den populære finnen blir med på hele turneen.

– Det blir helt fantastisk å spille på Vinterlyd igjen. Det var noe av det morsomste jeg har gjort, sier Isac Elliot til nettstedet.

Det er tolvte året på rad at Vinterlyd besøker Bergen. I fjor var de svært populære tvillingene Marcus og Martinus blant artistene som skulle opptre, og arrangøren advarte ungdom mot å møte opp grytidlig i det kalde været.

LES OGSÅ: – I Bergen er jentene flinke til å hyle

Kommentarer til denne saken