Gå til sidens hovedinnhold

Ingebrigtsens gullstikk til Brann

Artikkelen er over 2 år gammel

Kåre Ingebrigtsen advarer Brann og Bergen mot å ta av for tidlig

Brann har fått en knallstart på Eliteserien. Hele 16 av 18 mulige poeng er hanket inn på de seks første kampene. Rosenborg har hele fem poeng opp til Sportsklubben.

– Det kan de gjerne gjøre, de er flinke til å snakke om det, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen om gullpraten som har begynt i Bergen.

– Hvor mange serierunder har vi egentlig spilt, flirer Ingebrigtsen.

Han tror heller at gullsnakket kan bli en forstyrrende faktor i Bergen, men innrømmer at Lars Arne Nilsens mannskap har imponert i sesongens to første måneder.

– De har fått en strålende serieåpning og har vært gode. Jeg så dem mot Ranheim. Da var de klart best, og de har vært gode i Brann. Vi må komme oss opp i ringene. Det er et bra fotballag, men det er sannelig vi også, advarer Ingebrigtsen.

Rosenborg haltet i gang denne sesongen, men tar med seg selvtillit etter tre strake serieseirer før møtet med Strømsgodset i Drammen i helgen.

Torsdag vant også et B-preget RBK mesterfinalen mot Lillestrøm på Åråsen. Nicklas Bendtners flotte scoring avgjorde til 1-0-seier.

Tap på Marienlyst søndag kan bli kostbart for trønderne. For samtidig er Brann store favoritter mot trenerløse Sandefjord. Da vil luken mellom de to rivalene være på hele åtte poeng.

(©NTB)

Kommentarer til denne saken