Vidar Flo våknet opp til en haug med vittige tekstmeldinger

Vidar Flo fra Stryn har fått mange vittige meldinger etter at meteorologene varslet stormflo, og døpte ekstremværet «Vidar».

Vidar Flo fra Stryn har fått mange vittige meldinger etter at meteorologene varslet stormflo, og døpte ekstremværet «Vidar». Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

– Jeg skjønte det ikke helt med en gang, men så så jeg på nyhetssendingene, sier stryningen som var på ferie da meteorologene varslet stormflo med hans navn.

DEL

Vidar Flo (49) våknet opp til flere tekstmeldinger på hotellrommet i Riga torsdag morges.

Høy vannstand

– Det var folk som ba meg om å roe meg ned. Jeg skjønte det ikke helt med en gang, flirer Vidar Flo til Firda.

Ekstremværet Vidar tok grep om Vestlandet torsdag, og det ble varslet svært høy vannstand. Dette fikk selvfølgelig vennene til Vidar Flo med seg.

– Det var mange som hadde koblet dét navnet, ja, sier stryningen fra jobbreisen i Latvia.

– Her er det ti minusgrader og fint vær. Vi har det flott.

Til daglig jobber han på Jernia Johan Flo & Sønn. Hjemme i Stryn er det ganske vått, men ikke verre enn at det lager noe trøbbel.

– Jeg har snakket med butikken hjemme i sted, der sto det bra til. Vi får håpe at det holder utover dagen.

Skuffet i Bergen

I Bergen ble mange skuffet over ekstremværet Vidar. Vannet steg i Bergen fra torsdag morgen, men det kom aldri på nivå med flommen i 2005 da det flommet over på Bryggen.

Folk samlet seg på Bryggen for å bevitne den varslede floen og ekstremværet «Vidar». Toppen ble nådd rundt klokken 1045. Da målte vannstanden 218 centimeter i Bergen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken