BIK fikk revansjert seg

Thimothee Franck, Marek Mertel og resten av BIK-guttene fikk revansjert seg mot Comet Halden i dag.

Thimothee Franck, Marek Mertel og resten av BIK-guttene fikk revansjert seg mot Comet Halden i dag. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vant 7-5 i dagens kamp mot Comet Halden.

DEL

Bergen Ishockey spilte kanskje sesongens dårligste kamp og tapte hele 4-1 borte mot Comet Halden i går. BIK-sjef Pål Erik Glomsaas sa til BA i går at han forventet bot og bedring i dagens kamp, men i 1. periode er det ingenting som tydet på en opptur.

Hjemmelaget tok ledelsen før det var spilt halvannet minutt, og doblet den i overtall drøyt tre minutter senere

Bergen fikk presset inn en redusering signert Philip Åman, men i 1. periode var de ikke i nærheten av å prestere opp mot det nivået som har ført dem til en foreløpig 2. plass på tabellen.

Tre sekund før slutt på perioden økte Comet Halden ledelsen til 3-1.

Det så ut til at Pål Erik Glomsaas tok i bruk noen velvalgte ord i pausen, for det var et helt annet BIK-lag som entret isen for 2. periode. Kaptein Sebastian Kjos trengte bare drøyt to minutter på sette inn reduseringen til 3-2, og tre minutter senere utlignet Bergen til 3-3. Igjen var Philip Åman sist på pucken.

BIK leverte magisk midtperiode, og puttet ytterligere to mål. Sebastian Kjos styrte inn 4-3 i overtall et par minutter etter utligningen, før Martin Lund også tegnet seg på scoringslisten. Bergen gikk til pause med ledelse 5-3.

Det ble en forrykende åpning på 3. periode, med to scoringer til hvert av lagene i løpet av det første spilleminuttet. Comet reduserte først til 4-5, men Marek Mertel sendte BIK tilbake i en tomålsledelse bare sekunder etterpå.

Sju minutter før slutt økte BIK til 7-4. Også denne gangen med Marek Mertel. Comet Halden pyntet på resultatet minuttet før slutt, men Bergen vant til slutt 7-5 og er med det tilbake på vinnersporet etter to strake nederlag.

BIK-kaptein Kjos fikk bestemannsprisen av kampens jury. 

Artikkeltags