SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Bodø/Glimt takler ikke presset

Håkon Evjen (t.v) og Amor Layouni jubler for borteseieren mot Godset på Marienlyst stadion. Vi tror de får større problemer i Kristiansund. 
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Håkon Evjen (t.v) og Amor Layouni jubler for borteseieren mot Godset på Marienlyst stadion. Vi tror de får større problemer i Kristiansund. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Bodø/Glimt overtar ledelsen i Eliteserien med seier borte mot Kristiansund i kveld. Vi tror laget får det tøft på Nordmøre.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige onsdagensmeny:

Oddstips UEFA Super Cup: Chelsea gir Liverpool kamp

Oddstips Eliteserien: Sarpsborg 08 har aldri vunnet en eliteseriekamp i denne byen

Oddstips Eliteserien: Vålerenga trives ikke på Nadderud

Oddstips Eliteserien: Bodø/Glimt takler ikke presset

Midtukekupongen: Liverpool har startet titteljakten

Lotto: Hva er det med Lotto-tallet 17?

Fantasy League: 37 gode kjøp på fantasy

Onsdagens store happening på langoddsprogrammet er UEFA supercupfinalen mellom Liverpool og Chelsea og den kampen spilles i Istanbul. I tillegg skal det spilles tre seriekamper i Eliteserien og etter at disse kampene er ferdigspilt, har alle eliteserielagene endelig spilt likt antall kamper. Det er stort sett dette som skjer onsdag, men natt til torsdag spilles det også en rekke kamper i Major League Soccer.

NB! 100 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Kristiansund - Bodø/Glimt H 2,65 (spillestopp kl 18.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Det spilles altså tre kamper i Eliteserien onsdag kveld og etter at disse er spilt blir endelig tabellen slik at alle lagene har spilt likt antall kamper.

Kristiansund med kun en seier på sine sju seneste seriekamper, men fire av disse er spilt på bortebane. Står med 1-4-2 i denne perioden og tapene kom hhv hjemme mot Stabæk femte sist og borte mot Rosenborg fjerde sist og begge endte med 0-1 tap. Har hevet seg etter disse tapene og gjorde en flott hjemmekamp mot Odd søndag, men måtte nøye seg med 1-1. Ligger på 7. plass med sine 23 poeng og har sju poeng ned til Stabæk på kvalik. Solide 4-2-1 på sju spilte hjemmekamper.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Bodø/Glimt gjorde ingen god hjemmekamp mot Viking søndag, men klarte tross alt å ro i land en 2-1 seier. Med seier i denne hengekampen, vil Glimt sensasjonelt nok overta serieledelsen i Eliteserien. Med ett poeng vil laget være a poeng med serieleder Molde på 36 poeng. Har vært knallsterke hjemme på Aspmyra med 7-1-1 hittil og bortetallene på 4-1-2 er heller ikke å kimse av. Spissen Geir Andre Herrem er solgt til svenske Kalmar.

Sjekk de nye Premier League-draktene her!

1-1 i tilsvarende seriekamp i Kristiansund forrige sesong. Det ligger et Glimt-tap i luften nå og KBK er veldig sterke på hjemmebane. 2,65 på at Kristiansund vinner kveldens kamp er flott odds og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Kommentarer til denne saken