Lihaug-comeback: – Min viktigste kamp

Tim Robin Lihaug (t.v) tapte mot Tomas Adamek fra Tsjekkia under The Nordic Rumble i Oslo spektrum i fjor.
Nå må han få karrieren på rett spor igjen.

Tim Robin Lihaug (t.v) tapte mot Tomas Adamek fra Tsjekkia under The Nordic Rumble i Oslo spektrum i fjor. Nå må han få karrieren på rett spor igjen. Foto:

Tim-Robin Lihaug (25) har bestemt seg for å gå i ringen igjen 3. februar, for å redde proffkarrieren.

DEL

Etter to strake tap i fjor, sa Tim-Robin Lihaug til BA at han måtte ha en pause til han hadde «funnet ut av et par ting». Nå er pausen over, Sotra-karen (16 seire, 9 på knockout, 4 tap) skal i ringen mot ukrainske Vasyl Kondor (18 seire, 5 på knockout, 18 tap). Kampen er en del av et stevne i SØR Arena i Arendal 3. februar.

– For meg er dette den viktigste kampen i karrieren. Vasyl Kondor er en bokser med masse erfaring. Han vil utvilsomt gå for seieren. Men jeg trenger seier her, det er på tide å grave dypt og gå i gang, sier Lihaug.

Ødeleggende tap

Lihaug har fine seire over landsmennene Simen Smaadal og Arne Ernstsen i løpet av proffkarrieren, pluss et ærlig forsøk mot legenden Arthur Abraham.

Men fjorårets tap mot Tomas Adamek og Sergey Gorokhov satte karrieren tilbake, og med et nytt tap kan det fort være slutt på hele proffeventyret.

– Jeg tapte to ganger mot god motstand, med det er ikke det jeg vil fokusere på nå. Jeg vet hva jeg er i stand til. Planen er at jeg ved slutten av 2018 kan si at jeg har snudd karrieren min igjen, at fremtiden er lys. Målet er å kunne bokse for en tittel på hjemmebane i Bergen på slutten av året, sier 25-åringen fra Hjelteryggen.

Hovedkampen i stevnet på Sørlandet er Kai Robin Havnaas' møte med Marino Goles (Kroatia). Andre norske boksere ut er Kevin Melhus, Simen Nysaether, Hadi Srour and Aron Janhnsen, pluss den tyske tungvekteren Albon Pervizaj.

Artikkeltags