Grip-bolig til salgs

2,15 mill ioner : Den hvite boligen midt på bildet er den første som markedsføres for salg på det åpne markedet på Grip.

2,15 mill ioner : Den hvite boligen midt på bildet er den første som markedsføres for salg på det åpne markedet på Grip. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

For første gang er en bolig på fiskeværet Grip utenfor Kristiansund til salgs på det åpne markedet.

DEL

Sykkel VM-tilbud: Få to uker med BA levert hjem gratis

[Tidens Krav] Boligen er på 63 kvadratmeter og har en prisantydning på 2,15 millioner kroner. Det gir en kvadratmeterpris på hele 34.000 kroner.

Den eneste omsetningen i tomillionersklassen på Grip hittil, fant sted i 2007, da Ole Tønder solgte fiskeværets største hus på om lag 200 kvadratmeter.

Da hadde det ikke vært eiendommer for salg i det fargerike sommerparadiset siden 2001.

Tønder hadde to interessentene til sitt salg i 2007. De var like eksklusive som kjøpsmuligheten: mangemillionæren Leif Inge Karlsen og fotballegenden Ole Gunnar Solskjær.

– Da Solskjær tok kontakt, hadde jeg tatt Leif Inge Karlsen i hånda på 2,5 millioner kroner. Det ville selvsagt vært like artig å selge til Ole Gunnar, sier Tønder til Tidens Krav.

Solskjær og kona Silje Lyngvær har i stedet sikret seg en liten rorbu hvor det er anledning til å overnatte på hemsen.

Antall kvadratmeter er ikke oppgitt, men tomta er på 70 kvadratmeter. Rorbua ble ifølge eiendomsregisteret kjøpt for én million kroner i juni i år.

Nå er det knyttet stor spenning til hva det første åpne salget på fiskeværet bringer.

For det har vært en eventyrlig verdiutvikling på de få Grip-eiendommene som er omsatt opp gjennom årene.

– Vi er fullstendig klar over den høye kvadratmeterprisen til å være en fritidsbolig, men beliggenheten, eksklusiviteten og det faktum at boligen er oppgradert til god standard så sent som i 2002, gjør at vi har gode forhåpninger om å oppnå prisforlangende, sier megleren, Bjørn Helge Henriksen Bøe. (ANB)

Her kan du se flere sommerbilder fra Grip

Artikkeltags