Prisantydningen er nemlig på skyhøye 25 millioner kroner.

RELAX

Sjøeiendommen er på 22,5 mål og ligger i enden av Skareveien på Mathopen i Bergen Vest, knappe 15 minutters kjøretur fra Bergen sentrum. Det er sjøutsikt mot Vatlestraumen, Bjorøy, Sotra og Raunefjorden. Eiendommen har også annet egen øy (Årholmen), molo, naust, kai og flytebrygge. Huset har bruksareal på 432 kvm, og har blant annet relax-avdeling og vinkjeller.

– Dette er en svært spesiell bolig. Det er vel knapt solgt en bolig for privatpersoner i denne prisklassen i Bergen før, sier Lars Albertsen i Privatmegleren.

Eiendommen ble lagt ut for salg onsdag morgen, med åpning for privatvisninger.

DYRESTE BOLIG?

– Det er vel knapt solgt en bolig for privatpersoner i denne prisklassen i Bergen før, sier Lars Albertsen i Privatmegleren.

Eiendommen ble lagt ut for salg onsdag morgen, med åpning for privatvisninger.

– Selgerne kjøpte eiendommen for over 30 år siden, og har i etterkant gjort betydelige oppgraderinger, med både utbygg, garasjebygg med leilighet og stall, nøst, molo, kai og flytebrygge.

MANGE DYRE, MEN

Tomten er nå på 22,5 mål, med ca. en kilometer strandlinje.

- I dette området er det tidligere solgt dyre privatboliger, men ingen av disse har en slik fantastisk tomt og kan derfor ikke sammenlignes prismessig, sier Albertsen

Han innrømmer at dette er en eiendom for noen få.

Det er nå 29 boliger over 7 millioner kroner til salgs på finn.no, og 15 boliger over 10 millioner kroner. Boligen i Mathopen er den desidert dyreste av disse