*

Staddaen var fryseboks,

men det som økte varmen

var Brann som kjørte over Odd

og skrudde litt på sjarmen

Det var jo nesten ingen der

rundt tre til fire tusen

Men etter all elendighet

gjorde dette susen

*

Nei heller ikke dette

ble en scoringsfest av Brann

Men Bamba scoret mål igjen,

når ingen andre kan

har han fem de siste seks

han har fått lov å starte

Og score mål på fredag

var det bare han som klarte

*

dermed fikk vi tre poeng

da fansen frøs til is

Og tørket dermed nok en gang

bort Fagermo sitt glis

Og endelig en hjemmekamp

med seiers-Kokkalele.

Heldig at Dan Riisnes

husket teksten på det hele

*

Endelig skulle det bli seier på oss igjen - etter syv kamper uten! Det var en uvant opplevelse, men det var såpass moro at det frister til gjentagelse. Og keepertrener Dan Riisnes husket teksten på seiersropet Kokkalele etter kampen.

Og seieren kom etter en godt gjennomført kamp av Brann, som var mer underholdende enn det meste vi har sett denne sesongen.

Men selv etter lang tid som seiersrusfri, har jeg ikke glemt kunsten det er å mane til edruelighet: Vår bronseplasserte motstander er jaggu ikke mye imponerende for tiden, der de kun har én seier siste fem (en sen snuoperasjon mot nedrykksplasserte Mjøndalen) og f.eks. tapte 1-4 for Ranheim for noen uker siden. I tillegg røk de 0-3 hjemme for Haugesund i cupen. På bortebane har Dag-Eilev Fagermos lag prestert høyst middelmådig i år, med 3-4-7 som utfall. Og de var svake mot oss. Odd hadde nemlig nada og niks å komme med.

Brann er selvsagt ikke friskmeldt etter én seier. Såpass har jeg lært opp gjennom årene. I grunn har jeg lært at Brann aldri er friskmeldt. Men vi kan jo håpe at vi denne gang så begynnelsen på noe bra.

Og det «bra» bør vi jaggu se mye til også i de to siste kampene i tillegg til i den kommende sesongoppkjøringen. Det er for sent til å få medaljer og europacup-plassering i 2019. Men det er "livsviktig" for partoutkortsalget 2020 som skal bidra til inntekter som kan forsterke stallen og gi rammene for et budsjett som skal utarbeides.

Daglig leder Vibeke Johannesen har nylig uttalt til Eurosport at det er 100 % sikkert at Lars Arne Nilsen trener Brann neste år. Det "må" hun kanskje si så lenge han er klubbens trener, men det er nå det folk hører. Og selv om man gjerne hører dem som er negative til LAN skrike høyest, så er det er mye ved stemningen blant klubbens tilhengere og det reelle tilskueroppmøtet i det siste, som tyder på at partoutkortsalget vil få seg en nedtur hvis LAN fortsetter. Ja med mindre folk ser en kursendring i resultater og spill i de to siste seriekampene og gjennom hele sesongoppkjøringen. Da kan man kanskje redde salget av årsabonnement på billetter i siste liten før seriestart, selv med Lars Arne Nilsen ved roret.

Fortsetter spillet imidlertid som tidligere i høst, tror jeg det kan bli meget triste salgstall. Optimismen er ikke akkurat på topp i Bergen når det gjelder hva LAN kan urette med Brann fremover. Spesielt ikke når det gjelder å få laget til å spille god angrepsfotball. Her kunne kanskje nysgjerrigheten og optimismen rundt et trenerbytte gjort en forskjell. På den annen side; da vi fikk Rikard Norling, forsvant mye av optimismen rundt ny trener allerede i treningskampene før seriestart. Så noen garanti for et oppsving i interessen, er det ikke. Min egen vurdering rundt "LAN-spørsmålet" kommer nok i sesongoppsummeringen etter siste runde.

-

Kampen:

Til denne kampen var Veton Berisha, Fredrik Haugen og Gilbert Koomson tilbake i startelleveren. Dette på bekostning av Thomas Grøgaard, Christian Eggen Rismark og Gilli Rólantsson. Bismar Acosta var satt tilbake i midtforsvaret.

Det første kvarteret på iskalde Brann Stadion, skjedde ikke så mye mer enn at Vito Wormgoor måtte klarere et småfarlig innlegg. Brann hadde mye ball, men skapte lite. Slik det pleier å være.

Men så begynte ting å skje: Etter knappe 16 minutter fikk vi et ikke godkjent mål da offsideplasserte Veton Berisha stupheadet inn et innlegg fra Gilbert Koomson.

Bare minuttet senere hadde Brann et godt angrep som avsluttet med et godt Fredrik Haugen-skudd fra tyve meter, som Sondre Rossbach fikk slått vekk. Haugen er for øvrig åpenbart i slag for tiden.

Etter 21 minutter fikk vi den kjappeste Brann-kontringen vi har sett på lange tider: Håkon Opdal var relativt kjapp med å sparke ut etter å ha plukket ned et frispark. Utsparket hadde god presisjon og sendte Koomson nærmest alene igjennom, men han ble tatt igjen og i avslutningsøyeblikket ble han nok forstyrret til å blåse ballen over og til side for mål.

Da et kvart hundre minutter var spilt, måtte Ruben Kristiansen ut med skade og Thomas Grøgaard kom inn.

Det roet seg litt i en periode etter dette, men da ti minutter gjenstod av omgangen, fikk Berisha en stor mulighet som han satte like utenfor.

Først etter 38 minutter fikk bortelaget en halvsjanse da Torgeir Børven skjøt over fra skrått hold like utenfor femmeteren, i en situasjon der flere Brann-spillere var mellom ham og målet.

Lagene gikk til varmestuen med 0-0 etter en omgang der Brann hadde vært det førende laget.

Og det fortsatte i andre omgang, da vi tidlig kom til heading på to cornere. Imidlertid var det litt slapt det første kvarteret også av denne halvdelen.

Etter en drøy time holdt Fredrik Oldrup Jensen livtak rundt Kristoffer Barmen i feltet. Sistnevnte gikk, muligens noe lett, i bakken. Men det ble ikke straffespark av det.

Tyve minutter ut i omgangen fikk Haugen en skuddmulighet da Odds Steffen Hagen mislyktes med en klarering, men skuddet gikk til side for mål.

Med nitten minutter igjen hadde formsterke Haugen et godt skudd fra et stykke utenfor feltet, men Sondre Rossbach fikk slått ballen vekk.

Brann hadde imidlertid skaffet seg et stort press i denne perioden, og til slutt skulle vi belønnes da Kristoffer Barmen «maget» ballen til Daouda Bamba som fra syv-åtte meter satte ballen inn ved stolpen.

Endelig fikk vi det fortjente ledermålet, som også var Bambas femte mål på de seks siste startene! Med en slik scoringsfrekvens en hel sesong der han spilte alle kamper, ville han fått 25 og antagelig blitt Eliteseriens toppscorer…

Scoringen gjorde da også at vi unngikk å stå med bare to mål over åtte seriekamper for første gang i klubbens historie. Nå har vi i stedet hele tre de siste åtte, og en slik målfattigdom må vi bare 30 år tilbake for å finne maken til i vår klubb.

Senere hadde Bamba og Berisha et fint samspill som gjorde at sistnevnte kom til avslutning fra åtte-ni meter. Dessverre ble den blokkert.

Stort mer spennende skjedde egentlig ikke. Men vi fikk da byttet inn både Aune Selland Heggebø og Sander Marthinussen på over-overtid. Hva nå det skulle være godt for. Sistnevnte fikk nøyaktig 19 sekunder fra kampen ble blåst igang igjen, til den var over med en meget fortjent 1-0-seier til oss.

Vi vant endelig - for første gang siden 1. september og for første gang på Stadion siden 21. juli(!). Og å holde nullen i en kamp vi også vant, hadde vi ikke gjort siden 4. august. På eget gress ikke siden sankthansaften. En del barrierer ble altså brutt i denne kampen.

Brann har sine komplekser, f.eks. Molde Stadion, alle kamper mot Vålerengen og alle kamper mot Mjøndalen. Men Odd har vi sjelden problemer med. Vi har bare tapt én av de siste åtte seriekampene mot dem, og på Stadion har vi bare ett tap siste femten og to tap siste 22! Og skienslaget har ikke scoret på vår hjemmebane siden 2014!

-

Tabellsituasjonen: (Oppdatert etter lørdagens kamp)

Før resten av kampene blir spilt denne helgen, er Brann nummer seks. Den plasseringen beholder vi etter fullført runde hvis ikke Kristiansund slår S08 hjemme.

Brann kan i beste fall oppnå en fjerdeplass i årets serie. Men som jeg påpekte i forrige blogg; den vil ikke hjelpe oss til europacup. Grunnen til det er at fjerdeplass kun gir europacup hvis Viking både vinner cupen og tar medalje. Men skal Viking ta medalje, må de ha minimum 49 poeng. Siden vi maksimalt kan oppå 46, vil det i så fall være minst fire lag vi ender bak… Og for øvrig - etter lørdagens kamp i Haugesund; tar Viking 49 poeng, så får ikke vi mer enn maksimalt 43...

Skal vi ta fjerdeplassen, må uansett følgende skje:

... og det er en del...

* Brann må vinne sine siste to mot Godset (b) og Viking (h). Da får vi 46 poeng og minimum +7 i målforskjell.

* Hvis RBK taper alle sine tre mot Glimt (h), Viking (b) og Ranheim (h) får de 45 poeng. Men da vil Viking få minst 46 - som er det maksimale vi kan få. Tar RBK ta ett poeng mot Viking, vil trønderne altså få 46 poeng og maksimum +8 i målforskjell. Da vil vi ende foran RBK hvis f.eks. en av våre to seire blir på to mål, mens et av RBKs tap blir på to mål. Da får vi nemlig +8 i målforskjell, mens RBK får +7.

* Får Viking ett poeng mot RBK (h), får de 44 poeng hvis de taper mot oss. For vi jo som nevnt slå dem i siste runde - og Viking må ikke tape mot RBK, for at vi skal kunne få fjerdeplass. Får Viking tre poeng mot RBK, får nemlig Viking 46 poeng og målforskjellen blir avgjørende hvis vi vinner begge våre to siste. Får Viking f.eks. seier med ett mål mot RBK - mens vi slår Godset med to, vil vi passere Viking hvis vi slår dem med to mål i siste runde. Da vil siddisene nemlig få +8, mens vi får +9.

* Kristiansund må i tillegg gå på et poengtap i en av de siste kampene mot S08 (h), Glimt (b) og Godset (h).

Brann kan nå ikke bli dårligere enn nummer ti.

-

Publikum:

8639 betalende. Det er det laveste vi har hatt siden Kristiansund-kampen 8. april i fjor da det var 8173. Dermed ligger snittet nå på 10796. Selv om vi ikke skulle selge en eneste enkeltbillett (og tilskuertallet dermed bli ca 7000) mot Viking, vil snittet bli minst 10543 i år. I fjor var det 10431. Skal vi klare 11000 i snitt, må vi ha 13856 på siste. Det klarer vi garantert ikke, selv om vi sikkert skal ha den vanlige sesongavslutningen for idrettsungdom. Med 10000 solgte på siste, ender snittet på 10743.

Det reelle fremmøtet på denne kampen, var nok neppe stort mer enn 3000-3500. Sånn går det når vi er i så dårlig form, tabellsituasjonen er såpass uspennende, vi spiller så kjedelig fotball, det er fredagskveld og det er minusgrader…

Forferdelig slapp stemning i 1. omgang. Det kom seg litt etter pause. Etter 1-0 var det mye ironi om seriegull.

Ingen bluss denne gang.

Kuriosa:

* Brann hadde før fredag syv strake seriekamper uten seier (0-5-2). Forrige seier kom 1. september da vi slo Lillestrøm 3-1 borte. Det var også foreløpig siste gang vi scoret mer enn ett mål i en seriekamp.

* På Stadion stod Brann før fredag uten seier i de fire siste seriekampene (0-3-1). Forrige seier hjemme kom 21. juli da vi slo Stabæk 2-1.

* Brann har nå fire strake hjemmekamper uten tap (1-3-0). Foreløpig siste hjemmetap kom 25. august da vi tapte 2-3 for Tromsø. Forrige gang vi hadde fire hjemmekamper i serien uten tap, var fra november i fjor til april da vi hadde fem (3-2-0).

* Brann har scoret i to hjemmekamper på rad. Sist vi ikke scoret på Stadion var 6. oktober da vi spilte 0-0 mot Molde. Forrige gang vi scoret i to seriekamper på rad på Stadion, var i juli og august (1-1 mot Stabæk og 2-3 for TIL).

* Brann har scoret tre mål over de siste åtte kampene. Forrige gang vi scoret bare tre mål over åtte seriekamper, var i overgangen 1989-1990. Innenfor en og samme sesong var sist gang i 1983. Kun to mål på åtte seriekamper, har vi aldri hatt. Bambas scoring gjorde at vi unngikk det i år også…

* Brann har scoret to mål over de fire siste hjemmekampene. Forrige gang vi scoret så lite som to mål over fire hjemmekamper i serien på Stadion, var fra juni til august 2014 da vi bare scoret ett mål på fire. I obligatoriske kamper var sist gang med bare to mål på fire kamper, i juli og august 2017.

* Brann hadde før fredag tre seriekamper på rad med baklengsmål. Forrige gang vi holdt nullen, var da vi spilte 0-0 mot Molde på Stadion 6. oktober.

* Forrige gang vi vant en seriekamp der vi også holdt nullen, var da vi slo Ranheim 3-0 borte 4. august. I mellomtiden hadde vi spilt ti seriekamper uten å klare det.

* Vi holdt nullen igjen på Stadion. Forrige gang vi holdt nullen på Stadion var da vi spilte 0-0 mot Molde 6. oktober. Vi har nå holdt nullen i tre av de fire siste hjemmekampene. Forrige gang vi bare slapp inn ett mål på fire hjemmekamper i serien, var i 2018 da vi slapp inn ett mål over seks.

* Mot Odd både vant vi og holdt nullen. Forrige gang vi både vant og samtidig holdt nullen på Stadion i serien, var da vi slo LSK 1-0 på sankthansaften. I mellomtiden hadde vi spilt seks hjemmekamper (syv inklusiv E-cup) uten å klare det.

Brann etter 28 kamper:

År

Se

Ua

Ta


Ba


+/-


Po


Slutt-plass

2019

10

10

8


31

26


+5


40


?

2018

16

7

5


43

28


+15


55


Nr. 3

2017

13

7

8


48

32


+16


46


Nr. 5

2016

14

6

8


38

25


+13


48


Nr. 2

2014

6

5

17


36

51


−15


23


Nr.14

* Brann har tatt 40 poeng. Det er 15 færre enn i fjor og det klart minste siden 23 i 2014.

* Brann har scoret 31 mål. Det er tolv verre enn i fjor, 17 færre enn i forfjor, og det desidert minste vi har hatt etter 28 kamper i de sesongene vi har spilt så mange kamper (1961/62 og f.o.m. 2009). Det nest dårligste var 36 i 2014.

* Brann har 26 baklengs. Det er to færre enn i fjor og det minste vi har hatt siden 25 i 2016. Ja det er til og med fem færre enn vi hadde etter 28 runder i 1.divisjon for fire år siden!

* Brann har +5 i målforskjell. Det er ti dårligere enn i fjor, elleve dårligere enn i forfjor, og det dårligste siden minus 15 i 2014.

Brann etter 14 hjemmekamper:

År

Se

Ua

Ta


Ba


+/-


Po

2019

5

6

3


13

11


+2


21

2018

8

4

2


23

11


+12


28

2017

8

3

3


28

13


+15


27

2016

10

3

1


22

5


+17


33

2014

3

1

10


14

20


−6


10

* Brann har 21 hjemmepoeng. Det er syv færre enn i fjor, og vår klart dårligste poengfangst hjemme siden ti i 2014.

* Brann har 13 hjemmemål. Det er ti færre enn i fjor, femten færre enn i forfjor, og det minste vi har hatt etter 14 hjemmekamper i de sesongene vi har spilt så mange (1961/62 og f.o.m. 2009). Det nest dårligste var 14 i 2014.

* Brann har 11 hjemme-baklengs. Det er det samme som i fjor.

* Brann har +2 i målforskjell hjemme. Det er ti dårligere enn i fjor og det dårligste siden minus seks i 2014.

Brann innbyrdes mot Odd i serien:

Sted:

Ka

Se

Ua

Ta

Ba

Bergen

24

14

6

4

49

22

Skien

24

10

5

9

36

40

Totalt

48

24

11

13

85

62

* Så vant vi mot Odd igjen. Forrige serieseier mot Odd kom 24. november i fjor da vi slo dem 1-0. Vi har bare ett tap på de siste åtte seriekampene mot Odd (5-2-1).

* På Stadion har vi i serien fire strake uten tap mot Odd (3-1-0), vi har bare ett tap siste femten (10-4-1) og to siste 22 (14-6-2). Forrige hjemmetap mot dem kom 12. juni 2014 da Odd vant 1-0.

* Vi har scoret i de fem siste seriekampene mot Odd. Sist vi ikke scoret mot dem, var da det ble 0-0 i Skien 4. juni 2017.

* På Stadion har vi scoret i de tre siste seriekampene mot Odd. Sist vi ikke scoret mot dem hjemme, var da det ble 0-0 20. mars 2016.

* Så holdt vi nullen igjen mot Odd. Forrige gang Brann holdt nullen mot Odd i serien, var da vi vant 1-0 på Stadion i fjor. Vi har bare sluppet inn mål i en av de siste seks seriekampene mot Odd. Det var den i vår.

* På Stadion har vi holdt nullen i de fire siste mot Odd, og kun fått ett baklengs mot dem siste seks. Sist Odd scoret på Stadion, var da de slo oss 1-0 i 2014.

-

Hendelsene:

02:50 - Odd: Odin Bjørtuft spiller fri Vebjørn Hoff på deres høyreside. Med Ruben Kristiansen på seg får han lagt inn fra dødlinjen, men Vito Wormgoor får klarert.

13:30: Ruben Kristiansen er skadet.

15:50 - Brann: Gilbert Koomson legger inn fra høyre og Veton Berisha stuper frem på bakerste og header fra to meter og inn i åpent mål. Men det er korrekt avvinket for offside.

16:50 - Brann: Kristoffer Barmen gir på tvers til Fredrik Haugen som skyter fra tyve meter. Odd-keeper Sondre Rossbach redder ved å slå ballen vekk.

17:20 - Brann: Daouda Bamba forsøker seg på volley når Haugen slår en corner fra høyre. Men skuddet fra seks meter blokkeres. Etter hvert får Haugen slått ballen inn igjen og Bamba hælsparker videre inn i feltet. Hoff klarerer til corner.

18:10 - Brann: Haugen stjeler ballen fra Torgeir Børven på høyre side av feltet, men får utrolig nok frispark imot seg. Veldig synd, for der hadde han Berisha alene med seg på motsatt.

21:00 - Odd: Fredrik Nordkvelle slår et frispark høyt inn mot bakerste, men Håkon Opdal er ute ved femmeterhjørnet og plukker det ned.

21:10 - Brann: Opdal med et glimrende utspark som går frem til Koomson som kommer nærmest alene igjennom, men skyter over fra 13-14 meters skrått hold.

25:15 -> bytte Brann: Thomas Grøgaard inn for en skadet Ruben Kristiansen.

26:45 - Odd: Joshua Kitolano slår igjennom til Birk Risa, men sistnevnte er offside.

29:05 - Brann: Koomson med et innlegg mot Bamba, men Semb får klarert.

34:55 - Brann: Vito slår høyt inn i feltet, Barmen stusser videre til Berisha som demper og skyter fra tolv meter. Det går like utenfor!

37:45 - Odd: Bortelaget på en sjelden visitt når Elbasan Rashani kommer seg forbi innbytter Grøgaard og får lagt inn fra dødlinjen. Torgeir Børven skyter utenfor fra skrått hold like utenfor femmeteren.

40:10 - Brann: Ruben Yttergård Jenssen finter seg forbi Fredrik Oldrup Jensen og til innlegg fra siden av femmeteren, men Risa klarerer til corner foran Koomson.

42:40 - Brann: Koomson kommer til innlegg fra høyre. Først blir det uavgjort i en hodeduell mellom Bamba og Bjørtuft, og så setter Barmen frem en fot. Men avslutningsforsøket fra åtte meter spretter inn til Rossbach.

45:00 + 1:55 - Odd: På et frispark fra Rashani, klarerer Bismar Acosta glimrende foran Oldrup Jensen.

45:00 + 2:05: Pause. 0-0 etter 4-1 til Brann i avslutninger i feltet.

- 2. omgang: -

45:00 -> bytte Odd: Bilal Nije inn for Fredrik Semb.

46:20 - Brann: Haugen slår en corner fra venstre. Bamba header fra seks meters hold, men det blir for løst og ballen spretter inn til Rossbach.

51:00 - Brann: Haugen med corner fra høyre. Vito header utenfor fra seks meter.

58:30 - gult kort, Brann: Fredrik Haugen for en altfor sen takling på Birk Risa.

61:15 - Brann: I en frisparksituasjon holder Oldrup Jensen rundt livet til Barmen som går i bakken. Men dommer Tommy Skjerven mener det ikke er straffe.

63:30 - gult kort, Brann: Vito Wormgoor for å hindre en Odd-overgang ved Rashani på ulovlig vis.

64:45 - Brann: Steffen Hagen mislykkes med en klarering og Haugen skyter på direkten fra 14-15 meters skrått hold. Det går langt utenfor.

66:25 - Brann: Berisha legger inn fra venstre og Bamba header over fra åtte meter.

67:55 - Brann: Berisha slår inn mot Bamba, men Hagen klarerer.

68:40 - Brann: Jenssen skyter fra skrått hold like utenfor feltet. Det blokkeres av Kitolano.

70:50 - Brann: Bamba er dessverre feilvendt når han får ballen fra Grøgaard i feltet, og kommer aldri til avslutning. Men etter en stund får Haugen ballen på 23 meters skrått hold. Rossbach får slått ballen vekk.

71:35: Brann presser veldig nå.

73:09 - 1-0, SCORING BRANN; DAOUDA BAMBA: Brann har et lengre trykk på Odd og Berisha plukker opp en klarering ute ved sidelinjen. Han legger inn i feltet, Bamba stusser videre til Barmen som gir mer eller mindre tilsiktet tilbake til Bamba. Ivorianeren avslutter fra syv-åtte meter og ballen går inn ved venstre stolpe.

1-0! Endelig! Og så fortjent!

79:15 -> bytte Odd: Jone Samuelsen inn for Fredrik Nordkvelle.

82:35 - Brann: Berisha sender ut til Bamba på vår venstre side. Midt i feltet får rogalendingen ballen tilbake og avslutter fra åtte-ni meter, men det blokkeres av Hagen.

82:45 - gult kort, Brann: Kristoffer Barmen når han holder Hoff som forsøker på en Odd-overgang.

83:35 - Odd: Børven forsøker en avslutning fra 22-23 meter, men den går via Jenssen og til corner.

84:05 - Odd: Småskummel corner fra bortelaget, men heldigvis når ingen hvitkledde frem.

90:00 + 2:40 -> bytte Brann: Aune Selland Heggebø inn for Daouda Bamba.

90:00 + 3:25 -> bytte Brann: Sander Marthinussen inn for Veton Berisha.

90:00 + 3:50: Kampen er over. Vi vinner 1-0 etter 10-1 til oss i avslutninger i feltet.

-

KAMPFAKTA:

Brann - Odd 1-0 (0-0)

Eliteserien fotball, 28. serierunde. Brann stadion, 8693 solgte billetter. Dommer: Tommy Skjerven, Kaupanger.

Gule kort: Fredrik Haugen, Vito Wormgoor, Kristoffer Barmen, Brann.

Mål: 1-0: Daouda Bamba (73:09).

Brann (4-3-3): Håkon Opdal - Taijo Teniste, Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen (Thomas Grøgaard fra 26.) - Fredrik Haugen, Ruben Yttergård Jenssen, Kristoffer Barmen - Gilbert Koomson, Daouda Bamba (Aune Heggebø fra 90.), Veton Berisha (Sander Marthinussen fra 90.)

Odd (4-3-3): Sondre Rossbach - Odin Bjørtuft, Steffen Hagen, Fredrik Semb Berge (Bilal Njie fra 46.), Birk Risa - Vebjørn Hoff, Fredrik Oldrup Jensen, Joshua Kitolano - Fredrik Nordkvelle (Jone Samuelsen fra 80.) - Torgeir Børven, Elbasan Rashani

-

Kampstatistikk:

Ballinnehav: 55 % til Brann (VG Live), 65 % til Brann (NRK og NTB).

Sjanser: 7-1 til Brann (BT), 7-0 til Brann (VG Live)

Avslutninger: 9-1 til Brann (VG Live), 16-2 til Brann (NRK), 9-2 til Brann (NTB)

Avslutninger på mål: 4-0 til Brann (VG Live og NTB), 5-0 til Brann (NRK).

Avslutninger i feltet: 10-1 til Brann (mine tall). 1. omg.: 4-1 til Brann. 2. omg.: 6-0 til Brann.

Sesongstatistikk:

Grunnet elendig oppløsning har jeg måttet gå tilbake til den litt mer rotete og fargeløse lay-outen jeg brukte før. Men her kan man i det minste se hva som står...

Tallene indikerer minutter spilt.

Tykk skrift indikerer startet kamp.

Stjerne indikerer gult kort.

Spillerforkortelser: Aco = Acosta, Bam = Bamba, Bar = Barmen, Ber = Berisha, Bil = Bildøy, ERi = Eggen Rismark, Grø = Grøgaard, Har = Harloff, Hau = Haugen, HoJ = Holmen Johansen, Kal = Kalsaas, Kar = Karadas, Kje = Kjelsrud Johansen, Koo = Koomson, Kri = Kristiansen, Kvi = Kvinge, Löf = Löfgren, Løk = Løkberg, NMa = Nicholas Marthinussen, SMa = Sander Marthinussen, Mjø = Mjøs, Opd = Opdal, Ord = Ordagic, Pet = Pettersen, Rol = Rólantsson, SHe = Selland Heggebø, Str = Strand, Ten = Teniste = YJe = Yttergård Jennsen, Wor = Wormgoor

Totalt = minutter totalt. Kamp = kamper totalt. Start = startede kamper. u/Uben = Ubenyttet reserve =

vs

Aco

Bam

Bar

Ber

Bil

ERi

Grø

Har

Hau

HoJ

Odd b

90

28

90


28

90

God h

90*

4

90

89u


90

90

KBK h

90

89

9

90


87

90


u

90

Vik b

90*

67

76

90*u


90

u

VIF h

90

11

89

79*

90

u

TIL b

90

u

45

90


u


u

31


Ran h

90*

26


89


u

uu

Stb b

90

86


90


4

uu

S08 h

90

89


90


u

uu

B/G b

90

57


89


2

uu

RBK h

90

89

u

90


u

89u

FKH b

90

90

45

90


u

45u

LSK h

90

70

60

90


5

u


85

u

MFK b

90


78

90


90

uu

Mjø h

90

u

57

90


9033

u

Sta h

90

90

4

75


90

uu

Ran b

90

90

79

83


111

u

Mjø b

90

90

72

90*


10

uu

TIL h

90

90

29

90*


20

uu

LSK b

90


90


u

90

27
KBK b

90


90

81


90

uu

FKH h

90


90

90

u

90

14u

RBK b

90


90

90

u

90

90u

MFK h

90

u

90

90


90

2u

S08 b

90*


63

90


90

20


27

u

B/G h


90

90

45


90

45


79*

u

VIF b

85*

90

58*90

58


32

u

Odd h

90

89

90*

89


u

65


90*

u
Total

1980

1335

1426

1810

0

1129

545

0

507

270

Kamp

27

19

23

25


18

11


12

3

Start

27

15

19

25


12

5


7

3

Uben


3

1


2

6

12

1

1

23

Mål

1

7

1

3


11


Gult

5


2

4

2


2 guRødt.

Aco

Bam

Bar

Ber

Bil

ERi

Grø

Har

Hau

HoJ

vs

Kal

Kar

Kje

Koo

Kri

Kvi

Löf

Løk

NMa

SMa

Odd b


16*

62

u

90


u

62Gods h


16


74

90


u

86KBK h


3


u

181Viki b


23*


68

90


u

14VIF h


1


15

90


u

uTIL b


u


78

9059Ran h


16

1

90

9074Stb b


u

u

70

9017*S08 h


u

1

89

903B/G b


u

1

90

88uRBK h


1

1

5
uFKH b


u

u

45
12LSK hu

90

90


MFK bu

u

90


u

12Mjø h


12

u


90


31

uStb h


u


90

90


u

57Ran b


u


90

90uMjø b


18


76

90


TIL h


20


90

70


LSK b


u


15

90*


KBK b


56


34

90
u

u

FKH h


u


90

90
u

5

RBK b


u


90

90*
u

u

MFK h


u


90

90
u

u

S08 b

u90

90

u
u

B/G h

11

u


90

90

u

VIF b

u

5


32*

90

u

Odd h


u


90

25

1
Total

11

148

66

1649

1984

0

31

460

0

6

Kamp


12

5

24

26


1

11


2

Start


1

1

19

255Uben

2

13

5

3


1

6

5

4

6

Mål


1


2
1Gult


2


1

212 gulRødt.

Kal

Kar

Kje

Koo

Kri

Kvi

Löf

Løk

NMa

SMa

vs

Mjø

Opd

Ord

Pet

Rol

SHe

Str

Ten

YJe

Wor

Odd b


u

u


74


90

90*

90

90

God h


u

u


1


90

90


90

KBK h


u90


90

u

90

90

Viki b


90u


90*

90

22

90

VIF h


90

u


75


90

90

90

90

TIL b


90

45


12


90

90

90

90

Ran h


90

u


64


90

90

90

90

Stb b


90

90*


20


90

73

90*

90

S08 h


90

90


1


87

90

90

90

B/G b


90

90


33


90

90

90*

90

RBK h


90

90


85


90

90

90

90

FKH b


90

90


45


90

90*

78

90

LSK h


90

90


u


20

90

30

90

MFK b


90

90


45


90

45

90

90

Mjø h


90

90


78


90


90

59

Stb h


90

90


15


33

90

86


Ran b


90

90


7


89

90

u

90

Mjø b

u

90

90


14


90

80

u

90*

TIL h

u

90

90


u


61

70

90*

90

LSK b

u

90

71

u

75

19

90

63

90

90*

KBK b

u

90
9

90

90

90

90*

FKH h

u

90
76*


90

90*

85

RBK b

u

9085

5


90*


90

MFK h


9088

u


90

90

90

S08 b


9090

u


90

70

90

B/G h


9045

u


45

90

90

VIF b


9090

u


90

90*

90

Odd h


90u

1


90

90

90*
Total

0

2250

1106

0

1132

34

1640

1906

1546

2034

Kamp


25

14


22

5

21

26

24

27

Start


25

13


11

1

19

26

22

27

Uben

6

3

4

1

4

4


1

2


Mål

1


3

1

3

5

Gult11

1

3

5

4

2 gulRødt.

Mjø

Opd

Ord

Pet

Rol

SHe

Str

Ten

YJe

Wor

Toppscorerliste:

Bamba - 7 (kamp 3, 10, 17, 18, 19, 26, 28)

Wormgoor - 5 (kamp 1, 1, 6, 12, 17)

Berisha - 3 (kamp 8, 9, 16)

Strand - 3 (kamp 2, 9, 20)

Yttergård Jenssen - 3 (kamp 14, 16, 20)

Koomson - 2 (kamp 13, 17)

Acosta - 1 (kamp 10)

Barmen - 1 (kamp 5)

Eggen Rismark - 1 (kamp 3)

Haugen - 1 (kamp 4)

Karadas - 1 (kamp 19)

Løkberg - 1 (kamp 6)

Rólantsson - 1 (kamp 20)

Teniste - 1 (kamp 25)

-


Mediene om kampen:

BA

BA Live

BT

VG

VG LIve

Dagbladet

TV2

NRK

Brann.no